anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va uitati la filmele coreene de pe tvr? Care v-au placut cel mai mult si ce actori din ele?

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-au placut toti actorii si toate filmele.asta e raspunsul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am vazut toate filmele de pe tvr 1 ai mi-au placut toate mai ales furtuna la palat.acum urmaresc jumong si imi place foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-a placut "secretele de la palat" si actrita "deok-man"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Secretele de la Palat, Jumong, Regatul Vanturilor.
Julia79

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! sunt cristina si da ma uit la filmele de la tvr eu m-am uitat la furtuna de la palat, secretele la palat, legendele palatului doctorul hur-jun si la legendele palatului printul jumong. mie mi-au placut toate si actorii cei buni nu cei care vroiau sa ii faca rau celor buni si actorii cei frumosi. pa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna ma numesc andra si consider ca cel mai frumos film coreean a fost cronicile frumoasei luptatoare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toate mi-au placut, mai ales giuvaerul palatului si legendele palatului- printul jumong. Pot spune ca sunt crazy dupa ele!

| lolam a răspuns:

Jumong i-am vazut toate ep din curiozitate.si kng

| deiu a răspuns:

Pai... cel mai mult si cel mai mult: SECRETELE DE LA PALAT:Xx actorul Kim Nam Gil, dar recent m-am uitat si la un alt serial coreean(boys over flowers) si mi se pare superfoartemegaextra dragut SHUN OGURI:Xx.in serial are o freza d te da pe spate, se imbraca. WAW si ii soperbbig grin

| roxyroxanici a răspuns:

Buna, da mie imi plac mult m-am uitat la furtuna la palat si acum ma uit la secretele de la palat. Despre actori imi plac toti

| soya a răspuns:

Am urmarit toate filmele coreene de pe tvr1 m-am inspirat din ele si mi-am construit o camera exactca acolo serialu care mi-a placut cel mai mult a fost ``secretele de la palat,, personajele care mi-au placut is :dokmana, yusin, bidam, mynshil toti au fost extraordinari

| aurorabb a răspuns:

Furtuna la palat! Yi San! Printul Jumong!

| hermionestone a răspuns:

Sa terminat legendele palatului:printul jumong...si a aparut continuarea the kingdom of the winds...este cu mult mai fain decat printul jumong deoarece te tine in susppans si am auzit ca va fi si partea a 3.happy.

| bodolan a răspuns:

Absolut toate