Nu mai sta asa. Nu e bine in special pentru psihicul tau, probabil ai intrat intr-o stare de melancolie, din care din cate vad nu mai poti iesi. Socializeaza cu cat mai multi oameni, iesi la sucuri, plimbari, fa o mica excursie. Incearca sa privesti viata cu alti ochi, gandindu-te ca maine va fi o zi mai buna. Lasa deoparte rautatile celor din jur, tu ia si vezi-ti de viata ta sa-ti fie tie bine, daca tu nu te gandesti la asta, nimeni ( in afara de familie ) nu o va face, crede-ma. In ziua de azi, fiecare face in asa fel incat sa-i fie lui bine, neavand in vedere ca poate ii afecteaza pe cei din jur. Nu e bine pentru sanatatea ta sa fii asa. Bafta!
Ehe, de-ai fi singur te-ai simti de 100 de ori mai rau. Si eu fac parte din acea categorie, parca nu mai sunt eu de cand a inceput vara. Stau toata ziua in casa ca toti sunt plecati si e naspa. Nu stiu ce e cu starea asta, de unde vine
Da, esti bolnav, si deprimat, si atins de... probleme.
Fa un dus si te vei simti bine.
E de vina monotinia asta.Trebuie sa faci in fiecare zi ceva nou.Sa te apuci de un sport, sa iesi prin parc sa cunosti oameni/mentalitati.Cu cat stai mai mult singur cu atat mai mult gandesti.Si a gandi in cantitati mari e grav. Oamenii mai nou, gandesc totul numai in negru.Asa ca nu mai gandi ci traieste:P
Buni, rai anii trec.Si ai grija ca o sa ii regreti. Uite si o melodie:http://www.youtube.com/watch?v=PWa6uz1ayME
Te simti obosit, terminat, deprimat fiindca tocmai:nu faci nimic! Si eu sunt la fel cat stau degeaba, fara sa fac ceva util.
Viata e din ce in ce mai grea, asa e! Vine sfarsitul lumii, sfatul care l-am mai dat multor persoane"arde'o la maxim", 2 ani mai ai, de fapt unul jumatate, pe 22 decembrie 2012 iti inchei socotelile cu viata. Glumesc, doar ca... fa ceva, nu conteaza ce, numai fa!
Bafta.