| Barajag a întrebat:

Va voi povesti o intamplare adevarata:Un roman a fost in Italia si din munca lui s-a ales cu 5000 euroi, iar cand s-a intors acasa la cei dragi, si-a pus banutii intr-un ziar uitand de ei, neavand ce sa puna pe foc s-a gandit ca ziarul este foarte bun, dar nu a mai cautat prin el. Dupa un timp a vazut in foc ca ardeau banutii lui munciti.Cum a reactionat? S-a facut alb ca varul la fata si a spusworriedunt un prost si toata viata asa voi ramane! Voi cum ati fi reactionat?

7 răspunsuri:
| User a răspuns:

Are dreptate omu' laughing. Nu stiu cum as fi reactionat, poate mi-as fi dat cu capu' de toti peretii.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca eram negru de suparare vreo 2 luni si... cesa mai zic...nasol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pun banii in ziar... imi platesc ratelehee hee Ala nu e prost, e cretin laughing

| Arthur a răspuns:

Dragă ursulika, pentru asta s-a inventat ciorapul, nu ziarul. Faza asta îmi aduce aminte de bătrânica din Israel, căreia i-a făcut o surpriză fica înlocuind salteaua veche ( dar în care se afla o sumă mare de dolari ) cu una nouă, cea veche aruncând-o la gunoi.
Dacă tipul suferea de amnezie temporară e de plâns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm, eu stiam ca romanul isi achita ratele la stat, iar de ramas nu-i mai ramane nimic ca sa mai puna in ziar, dar sa si mai uite de ei!
Cum as fi reactionat? Mi-ar fi parut rau dupa ei dar as fi luat-o de la cap, in definitiv, banii vin si pleaca! Insa eu nu ii tin nici in ziare, nici la ciorap sau saltea! La banca cu ei!

| OanaG a răspuns:

Cred ca imi dadeam si eu foc laughing

Na...muncesti atata timp si banii iti ard in 2 secunde, nu e atat de usor!