anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vad ca in ultimul timp apar tot mai multe intrebari, sageti otravite catre alti utilizatori.Ca de ce altii nu stiu sa scrie, ca de ce e plin de intrebari despre Mickey Cyprus aia, ca cine sunt prietenii fiecaruia pe site si cine cu cine nu se inghit.Chiar isi au rostul? Eu va indemn pe fiecare sa raspundeti, sa spuneti tot ce va deranjeaza pe site, ce ati vrea sa se schimbe.

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Brianna.si eu eram de aceiasi parere cu tine.Chiar am intrebat lumea daca ar fi de acord sa cenzureze/refuze mai multe intrebari care nu isi au rostul. Mi-am luat o morala de la toti membrii din site, ca nu e corect, ca fiecare are dreptul sa intrebe si sa i se raspunda.Pana la urma mi-am dar seama ca asa este, poate ca unii intreba doar de dragul de a se afla in treaba, pe unii chiar ii preocupa ceea ce intreaba.si partea frumoasa este ca nu esti obligata sa raspunzi. Daca o intrebare ti se parea aiurea, nu raspunzi si gata.
in mare parte sunt de acord cu @psiholoaga

4 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Mie mi-ar placea sa se schimbe sistemul de moderare, sa fie mai rapid si mai simplu. Si cineva chiar mi-a trimis un mesaj cu o propunere, urmand sa il trimita ralucai. Parca Amar, nu mai sunt sigura. Cine se recunoaste, la inaintare: ce s-a intamplat cu proiectul?
In rest, intrebarile cu mickey isi au rostul lor, tipa face parte dintre preocuparile adolescentilor, alaturi de "sunt grasa" si "cand imi cresc sanii: intre 4-5 dimineata sau 4-5 seara?". E vorba de o alta varsta. Sunt convinsa ca si preocuparile noastre in adolescenta erau la fel de interesante si filosofice in ochii parintilor nostriraised eyebrows Despre gramatica defectuoasa s-a vorbit suficient: da, e pacat ca pustii nu mai stiu sa scrie corect, dar asta e realitatea, hai sa vedem cum ne adaptam la ea. Ignorandu-i pe cei ce scriu gresit, nu ii facem sa dispara. Ba, pe langa asta, mai au si diverse probleme nerezolvate, ca nu am vrut sa le raspundem fiindca au scris "si".

| Flav a răspuns:

Eu nu-s de acord cu psiholoaga. Cum adica intrebarile cu mickey isi iau rostul lor? Cu Mickey Mouse sau cu cine? Pai scuza-ma. Stiu sa accept, stiu sa tolerez, stiu sa respect o varsta. Dar cand vad aceleasi intrebari puse de 5 ori pe zi, mai e vorba de rabdare si rationament? Uite 5 asa, 5 cu montana ala, 5 cu cine mai stie ce si se duce toata placerea. N-ar fi mai convenabil ca sistemul de moderare al intrebarilor sa fie altfel? Adica astea care se repeta ( normal ar fi ca inainte sa pui o intrebare. sa te documentezi ca ea sa nu existe pe aici, dar fie si asa ) sa nu sa se mai dea voie pe site. Iar cei care au drept de moderare sa aiba o optiune in plus ''vezi ca intrebarea a mai fost pusa pe site''. Asa. userul sau anonimul se duce frumos si se intereseaza, ca de asta exista optiunea aia de search. Si daca n-o face, inseamna ca a intrebat doar sa se bage in seama. Nici cu gramatica n-o vad o problema, fiindca n-oi fi eu mostenitorul lui Pruteanu, dar daca nu stie sa vorbeasca, macar sa aiba un ton calm si-o exprimare coerenta, nu sa vii cu aere de domnisoara, sa te umfli pe aici si tu sa nu fii in stare sa compui o fraza corecta.
nony ma alaturi tie la orice fel de propunere si-o sa sustin daca o consider benefica. Dar crezi ca noi decidem? Noi suntem aia ''mici'', ''nesemnificativi''.
Pai pe mine ma doare sufletul fiindca in ultima vreme raspund numai la misto pe TPU. Ciudat sa zic asta nu? Pai ma rog sa vad si eu o intrebare mai inteligenta, sau unul care chiar are nevoie de ceva. In ultima vreme, ce ciclu primar, nici macar gradinita. Intrebari de cresa as putea spune. Si cand mai vad ca se si repeta, innebunesc naibii, mai am putin si apelez la un psihiatru. De aia si raspund cu lipsa de interes si repect, fiindca la asa intrebare, asa raspuns. Trebuie sa facem ceva. Dar cine, cum si cand. Astea sunt niste intrebari mari.

nony
| nony a răspuns:

Flav, stiu ca suntem mici. Dar stii vorba lu Alexandru Lapusneanu ¨Prosti, da´ multi¨.Eu sper ca orice propunere care are un gram de adevar, de sustinere.sa fie luata in seama de admini. Daca nu siteul o sa fie parasit de unul cate unul, si nu cred ca isi permit asa ceva.
Pana acum nu este cazul, dar propunerea ta este interesanta. Daca exista o intrebare pe site, o alta intrebare cu acelasi context sa nu mai fie admisa. Dar vezi cum este? Poate ca anumiti useri care aveau idei mai bune nu erau pe site in momentul ala.si exista probabilitatea sa die la a doua intrebare si sa raspunda.Automat raspunsul cel mai bun il gasesti in a doua sau a 10-a intrebare de acelasi fel.
Problema este mult mai mare si trebuie sa contribuim toti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De acord in totalitate cu flav, si il sustin in incercarea de a corecta ceva pe acest site.si ca mine, sunt multi.