Pentru ca Parazitii si Bug Mafia nu sunt tigani si nu au facut valva pe Facebook.
Consider că și vulgaritatea are rostul ei iar cenzura este o formă de comunism, ideea e că Romania e o țară plină de țigani, români tiganiti rău de tot, nu e doar vb de vulgaritate și că caracter, valori morale romanul e frate cu țiganul
Paraziții și B.U.G Mafia nu abuzează de vulgaritate. Ei includ în versurile lor și foarte multe facts-uri, întâmplări din realitate, cuvinte ce ating. Nici cei ca Gheboasa nu abuzează de vulgaritate, însă te provoc să îmi găsești ceva ascultabil de la el.
Muzica lui Gheboasa are ca target pruncii de 10-15 ani, se adreseaza lor, pe cei mici ii atrage, in schimb mafia si parazitii nu au facut niciodata muzica pentru public minor, la Gheboasa la concert vezi copii, la Mafia si Parazitii o sa vezi niciodata public minor, ca zboara afara de urechi din cluburi, am fost la concertele lor.
Mi se pare amuzant cum zici ca nimeni n-a comentat in trecut de Puya si altii, dar ca acum comenteaza, apoi dai de inteles ca nu esti de acord cu destrabalarea si tot tacamul.
Pai poti lua atitudine in calitate de cetatean si consumator responsabil, ceea ce in trecut nu s-a intamplat.Generatiile actuale de parinti sunt probabil si cei care chiar ii ascultau pe respectivii la varsta din liceu, apoi si-au dat seama ca lucrurile din prezent au degenerat cumplit, de aceea s-a ajuns la amenda.Mie mi se pare fair asa.Acum x ani in urma multe lucruri ar fi necesitat atitudine, constientizare si implicare.Nu inseamna ca punctele aceleiasi probleme se exclud reciproc.
LisaJulie întreabă: