Asa sunt copiii astia emo, saracii vai steaua lor, tot timpul nefericiti, nu le convine nimic, pentru ei nici natura nu este naturala, e ceva asa. Ignorantilor, dati-va foc. Altii nu au ce manca sau unde sa doarma, pentru aia ce e "tru". Iti da meaicata bani, te imbraca, te trimite la scoala chiar daca esti tamaie. Arunca-te intr-o rapa sa scapam lumea de lesinati ca tine. Auzi tu, "natura nu e deloc tru". Dati-as foc!
Sa imi dai foc? :X Chiar te rog.Wow, de abia astept sa le povestec la toti prietenii mei ce chestii faina o sa mi se intample.:X.A si apropo la scoala nu stiu tu dar eu am numai note de 10, pentru ca desi viata e urata si fara inteles mereu mi-a placut scoala si mereu mi-a placut sa invat, ma cunosti cumva? Eu te cunosc? NU.Te-am insultat vreodata? NU. Mai insultat vreodata? DA.Asta e faza ma kimoto ma,tu esti genul ala de persoana care injura si insulta fara motiv si uite, tu poate ca te-ai uitat la ceea ce au facut aia de la Mondenii si IN puii Mei despre noi tipii emo dar ai grija, iti sugerez sa te uiti pe wiki sa vezi si tu ce inseamna 'emo'.Nui suferim cu adevarat, din cauza unor problema grave pe care le avem, de aia suntem deprimati mereu, nu suntem emo doar ca ne place sa ne taiem cu lama. Daca mi-ar fi placut sa ma tai cu lama nici nu mai asteptam sa ma nasc stai linistit.So shut up roumain noob.
Ia zi-mi si mie problemele alea, desi nici tu nu stii care sunt...
Am sa ti le zic draga kimoto.Poi. 1.In scoala mea toti sunt prietenosi, nimeni nu ma bate. 2.Toata lumea e prietenoasa cu noi, nu vrem asta, vrem sa ne urasca. 3.Nu ploaua mai deloc, numai soare. 4.Nu avem nimic ascutit in clasa. 5. Locuiesc la parter. 6.Toate lamele pe care mi le cumpar taie foarte prost. 7. O fata ma place dar ia-m zis ca 'nu', eu iubesc numai pentru lame, daca are lame bune acasa.:X 8.Fratemeo imi sterge toate melodiile din pc cu TOKIO HOTEL si CINEMA BIZZARE.
Te inteleg
UnchiulRamiz întreabă: