Rosalia este un user foarte vechi pe TPU, cu zeci de conturi noi si cand posteaza ceva de care se rusineaza, isi trece intrebarea sub anonimat.
Violeta, am trimis cerere adminei să-mi închidă definitiv acele conturi. Acum îl am doar pe acesta.
Felicitari!
Inseamna ca vrei sa devii un user serios, dar ma indoiesc ca vei deveni un asemena user, odata ce continui sa-ti treci intrebarile sub "anonim". De ce faci asta?
Pentru că după ce postez acele întrebări, îmi dau seama că sunt subiecte prea sensibile pentru unii.
De fapt nu sunt sensibile pentru nimeni, asta fiind strict problema ta, ca tu esti cea care se ascunde sub anonimat, nefiind capabila sa-ti iei raspunderea faptelor si scrisului personal, de aceea iti stergi numele.
Pacat, ma gandeam ca esti o femeie matura cu putere de discernamant si raspundere, care nu fuge sa se ascunda dupa ce declara ceva public.
"care se ascunde sub anonimat, nefiind capabila sa-ti iei raspunderea faptelor si scrisului personal, de aceea iti stergi numele"
Foarte interesant ca vine asta din partea ta, care ti-ai schimbat numele de o suta de ori, doamna Jasmina, Katy, AnaBlandiana.
Am avut un singur cont pe acest forum de la inceput si pana azi, fara sa-mi trec vreodata nimic pe anonimat, chiar daca mi-am schimbat nickname-ul odata la 3-4 ani, asta neafectandu-mi contul sau ceea ce am declarat aici, neascuanzandu-ma de nimeni si nimic.
Dupa cum se vede nici tu nu esti mai breaz ca Rosalia, odata ce ai conturi multiple pe TPU, asta de pe acre scrii acum este proaspat, facut acum 2 saptamani.
Vezi daca taceai...filozof ramaneai!
Da, chiar am fost.
Pentru ca era ce-mi trebuia mie, la momentul respectiv.
Da. De mulți. Mi-a plăcut felul lor de a fi, gândirea, caracterul. D-astea. Vorbim aici și de fete și băieți, iar atracție în sensul de rezonanță.
Și mai e și Ray cu care nu prea rezonez, dar damn, omul dă noi sensuri fun-ului.
Da. De Hammurabi. Aș face sex cu el dacă în real ar arăta ca tipul din poza de la profilul lui.
E bun si asa rau, deja te-ai indrafostit de poza cuiva Cum sa iti placa de cineva daca nul stii? Sa stii cum arata, asta cel putin, sa stii sigur ca aia e poza lui.
Uite unu cu poza lui pe aici este Ray, dar se pare ca nul vrea nici o fata de pe aici sau era una zapacita care il voia, doar ca no voia Ray pe ea.
Tu ai poza cu un trandafior, cu o rossa crezi ca Hammurabi abdul serif, sau cum il mai cheama ar fi acceptat?
Dar uite ca acum stim si noi ce barbat iti place tie, insa odata ce tu nu ai poza reala, inseamna ca treaba nu-i buna deloc
Daca iti place de ala, bagate, aruncate tragi o fuga in Grecia, bagi si o vacanta, te simti si bine cu Hummus ala ce spui, rezolvi 2 chestii deodata.
Dar bagai si tu o poza, sa vezi de spune omu hai vina Dar nu te lasa doar in baza pozei, dul pe whatsapp pe Facebook si cerei camera sa stii sigur ca nu dai acolo de altcineva.
Pfff stai nite, acu imi adusei aminte de o intimplare cu o tipa Am gasit o tipa pe net, era si ea tot aici in America, dar in alt oras, undeva prin nord.Arata bine, neam trimis poze, nu mai stiu daca ne-am vazut si la camera, in sf m-a chemat la ea
Am luat avionu si aterizez in orasul respectiv.Ma suna, unde esti, eu is la bagaje.Ma duc eu, stau ma invirt, nimic mai sa fie. Deodata vad ca apare o tipa, se uita asa dupa careva cand o vad, pfff deja m-am intors cu spatele, zic daca e asta, iau avionul inapoi dar se foia aia, se uita, se tot invoirtea, cand pleca, cand aparea iar.
Eu bineinteles nu ma lasam vazut apoi sun, zic eu is la nu stiu ce bagaje ce litera.Aia zice maaa au schimbat aia, vino aici la, mi-a zis ea unde, m-am dus si cand am vazut-o am rasuflat usurat
Dar nu stiu, desi eu vorbisem cu ea luni bune, poze una alta, nu stiu cemi veni cand venise aia acolo si se tot uita.Dar de ar fgi fost aia, sigur fugeam inapoi.
Asa ca ai grija cu cine te incurci, nu te lasa in baza pozelor.Asa sa ai ceva fantezii cu ala din poza, e gratis
Nu am fost niciodată atrasă de cineva de aici, eu sunt și genul care vreau prima dată să văd interiorul nu exteriorul, am dat de multe persoane foarte atrăgătoare dar cu un caracter și limbaj jalnic dar am văzut și tipi care nu erau ca Făt-Frumos dar aveau un caracter de milioane, dar erau și luați
DaRyuSN întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LinaLina35 întreabă: