| Laly_4113 a întrebat:

VAi de mine, am azi un test la matematica la geometrie si mi-e o frica. E greu sa gasesti anumite relatii pe o figura...Ne va da din sin, cos, tg, ctg arii, Teorema lui Pitagora, teorema catetei, a inaltimii.CHiar vreau zece, dar la geometrie mi se pare mai greu.Niste sustinere sau idei?

10 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Functii trigonometrice, pitagora, teorema catetei si inaltimii, sa stii ca nu-i foarte greu, doar aplici formulele invatate, dar grija mare la calcule, grija sa nu omiti ceva.
Ce pot sa zic, emotiile sunt atribute ale oricarei fiinta, important e sa scapi de ele odata cu inceperea rezolvarii testului.
In rest, te asteptam cu o nota buna, succese.

| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Nici eu nu "iubesc" matematica, dar cand am dat test din sinus, cosinus, tangenta, cotangenta si teoreme in scoala generala am luat 10.
Hai ca materia de acum de la test nu e prea grea, sa vezi la liceu daca dai la mate-info cand o sa studiezi logaritmi, integrale si alte chestii... sa vezi atunci ca e intr-adevar greu.

Hai bafta si mult succes!happyhappy
Sa iei un mare 10! happy

| denisa_4116 a răspuns:

Invata nu sta pe net

| stefy_4488 a răspuns:

Mult noroc sa iei 10

| stefy_4488 a răspuns:

Mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idee: inchide P. C.-ul si apuca-te de repetat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact. lasa calculatorul... daca astea ti se par grele atunci nu stiu ce-o sa faci mai departewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti voi da niste idei211`1`1`1`1`1``1`1`1`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama pai astea sunt cele mai usoare din gimnaziu laughing)))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kjuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhn