anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vai, hai sa va povestesc ceva jenant ce mi s-a întâmplat azi.

Rămăsesem afara cu iubitul meu și un prieten de-al nostru și stăteam jos, eu stăteam sprijinita de iubitul meu gen stătea cu picioarele depărtate, eu m-au pus în fata lui și m-am sprijinit de el(sper ca înțelegeți) și acel băiat lângă noi. Iubitul meu stâtea pe tik tok și am început sa rad, în acel moment nu m-am putut abține și am tras un vânt, dar a fost acel gen de vânt care nu e doar un "parț" și un "parrrt". Întreabă băiatul ala "ce s-a auzit?" iubitul meu "ba, cine s-a băsit?" eu "nu știu" (și păream nevinovata) și acel băiat mereu e pus pe caterinca deci asta m-a ajutat într-un fel și întreabă asa... Ironic "nu știu, poate eu, poate Andreea, nu știu" și după am zis "tu" și iubitul meu m-a mirosit pe mine și după pe el, când l-a mirosit pe el a făcut acel sunet gen "bleahh" și a zis "oricum de la tine s-a auzit" și am scăpat, oricum după îmi venea încontinuu sa rad, oricum, a fost aiurea. Bai deci când ma gândesc la ce s-a întâmplat azi încep sa rad fără sa ma mai opresc, într-un fel e nașpa pentru ca l-am acuzat pe el deși eu am fost dar v-am zis, tipul e pus pe caterinca mereu deci nu prea i-a pasat ca a fost acuzat. Bine ca nu era liniște toatala sau nu a început sa miroasă, atunci eram rip laughing
Mi-e frica sa nu se mai întâmple vreodată, ce as putea face? Și dacă îmi vine sa trag și încep sa rad nu ma pot abține sau dacă nu simt ca îmi vine și respir puțin mai tare se întâmplă să scap un vanticel fără sa vreau laughing
So... Știu ca e un lucru natural și toată lumea o face dar e jenant când se întâmplă atunci când ești lângă cineva.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Basestete altfel se deterioreaza matele interne, si camionul sau locomotiva trage basini pentru ca e aer care trebuie eliminat, numai ca suna mai sic asa misto

| Maeve a răspuns:

Schimba-ti felul cum mananci. Parturile astea zgomotoase ascund o alimentatie nesanatoase sau oarecare viermi intestinali.