| adydassler a întrebat:

Vand magar model CC an fabricatie 2007 gri metalizat nichelat, copite magneziu, climatronic bizon, urechi reglabile heliomate incalzite, linie audio I-HA servobici 6 trepte, consum 6% paie, RAR mai 2010, 2700 euro usor negociabil posibil leazing, rog trimiteti un mesaj pana nu moare.
rog seriozitate...winking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau la schimb o purcica, nu-i asa de dotata ca magaru` tau, dar macar mai are de trait muulttt.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| adydassler explică:

2700 EURO... da ii trebuie facuta asigurarea...rolling on the floorlaughing

Stefan
| Stefan a răspuns:

Are carte de identitate sau macar certificat de inmatriculare, ai uitat sa ne spui cam cat consuma, si ce pneuri foloseste? Ce fel de tractiune are?

| adydassler explică:

Pentru M. S. nu are carte de identitate, certificat de inmatriculare are, consuma 6% paie(uitate la anunt), pneuri nu are iar tractiunea e una...(de rahat).

| Razvan a răspuns:

Iti dau la schimb un caine de 12 ani, in stare aproximativ buna, se bate cu sorecii pentru ca pisicul meu pazeste gardul mandrelor, nu mananca mult, consuma combustibil nepoluant(apa si din in cand o gura de rachiu), e inregistrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe buncare facute sub bucatarierolling on the floor
Decihee hee

| Licurici_7465 a răspuns:

Eu am magarita. ce crezi?blushingIi combinam?laughingrolling on the floor))