Buna! Vecinii mei nu arunca nimic pe geam dar din pacate exista si asemenea specimene, ca cel din blocul tau. Trebuie vorbit cu administratorul iar daca el nu face ceva sa se rezolva aceasta problema, anunti politia.
Am locuit și eu în bloc cu specimene din acestea care atunci când vomitau, o făceau direct pe geam. Asta a fost prin 1999 cred, copilării pe atunci. Fel și fel de oameni. Bine, în cazul tău eu nu stăteam sa îmi arunce rahat în cap. Eu îmi făceam nevoile direct pe preșul lui de la intrare. Puneam și o cireașă recompensă. Mâncăm ceva înainte care sa îmi provoace o evacuare forțată si ii lasam o ditamai balega în drum. În viata trebuie sa înveți sa mai fii și nesimțit când vezi ca altul este la fel.
Posibil a fi troll, dar nu e ceva de necrezut. Dai de tot feluri de oameni in viata.
Demult am stat in chirie intr-un bloc, unde vecina de jos mi-a pus bete de chibrituri in usa. Si batea in tavan ca de ce umblu in camera noaptea, sau de ce trag apa.
Noroc ca acum locuiesc intr-un bloc, unde mai toti is morti Pot sa dau muzica la maxim ca nu are nimeni treaba.