| chiftelutacrocanta a întrebat:

Vedem in jurul nostru oameni fara curaj care au renuntat sa mai lupte pentru fericire si pentru o viata mai buna, si vazand asta, ne dam seama ca si noi suntem oameni ca ei si renuntam sa luptam pentru fericire.Totusi,cand vedem oameni cu un stil de gandire puternic care nu renunta prindem curaj si capatam incredere si curaj, avem ca scop sa gasim calea spre fericire pentru ca vedem in acei oameni optimism si incredere.Am pus intrebarea asta deoarece observ ca multi oameni nu au curajul sa lupte pentru fericire decat atunci cand citesc cate un citat motivational sau cand vad alti oameni puternici care au reusit in viata.Credeti ca avem nevoie de o mentalitate mereu motivata ca sa putem lupta pentru o viata mai buna? Cum sa avem o mentalitate motivata? De ce renunta oamenii sa mai lupte pentru fericire?

43 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| J0B0MAT a răspuns:

Da,dar nu este de ajuns o mentalitate motivată.
Pentru că lupta li se pare mai grea decât renunţarea şi conformarea.

| J0B0MAT a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Dar şi tu ai spus la fel în întrebare. Poţi să îi spui cum vrei, dar nu o poţi opri din a fi ceea ce este.
Până la urmă viaţa este o luptă continuă.

| August99 a răspuns:

Tuturor ne trebuie ceva sa ne motiveze, fie acel ceva un citat sau o persoana. Avem nevoie sa stim ca nu suntem singuri.

| J0B0MAT a răspuns (pentru zanacapsunica):

Pot veni şi eu în vizită la morgă(mă gândesc că acolo am şanse să văd ceva strigoi)?

Deci da.

Mulţumesc.

| doreal a răspuns:

Nu cred ca poti lupta pentru fericire, ci trebuie mai degraba sa o cauti. Daca stii sa o cauti, s-ar putea sa ai si o mentalitate mai motivata. Un biet citat si un alt om care nu interfereaza direct in viata ta nu cred ca te pot ajuta cu ceva...

| nirocino a răspuns (pentru zanacapsunica):

Se pare ca tu o cauti cu lumanarea!happy