Buna!
Sunt de acord cu tine, Abh! De ce copii sa fie chinuiti in aceasta amaraciune a unor famili? Cum spune si Legiuitoarea, fac copii doar ca sa castige bani din alocatia lor.
Oamenii nu vad si ei in ce tara traim? Nu vad ca nu prea au ce manca? Fac gramada de copii si dupa aceea plang la emisiuni.
Asta-i viata!
Oricum... nu prea avem ce face!
Craciun fericit!
Bună.
Sunt total de acord cu tine, lipsa de educație sexuală.
Pentru femeile care nu au un loc de muncă pilulele contraceptive sunt gratuite însă pe ele nu le interesează decât să facă copii cu grămada ca să trăiască din alocația lor că de viitorul lor nici că se poate discuta.
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Eh... şi când zic pe-aici că mai bine ar face avort decât să-şi nenorocească atât viaţa lor cât şi a viitorului/viitorilor copii, mi se sare-n cap cu stupid că-s fără inimă.
Şi, dacă te duci şi-i întrebi de mama naibii au turnat atâţia copii dacă ştiau că nu-i pot creşte ştii ce-ţi răspund de cele mai multe ori? "Păi dacă a dat Dumnezeu..."
Am făcut mult voluntariat şi am făcut-o pe asistentul social în judeţul Vaslui (unul dintre cele mai sărace din România) şi ştiu ce spun când vine vorba de dintr-ăştia.
Poţi să stai şi-n cap că nu vor pricepe niciodată că Dumnezeu sau altă entitate imaginară NU creşte copii!
Eu nu agreez noţiunea de "păcat" pentru că e o reminescenţă din Evul Mediu. Dacă avortează e păcat că vezi-doamne comite o "crimă" (cum spun unii pe-aici). Dacă nu avortează şi toarnă plozi cu nemiluita, iar e păcat, că le strică viaţa tuturor (atât părinţilor cât şi copiilor).
Aşadar nu e păcat. E doar curată prostie!
Ce mă enervează cel mai tare e că din cauza prostiei lor ajungem noi stat social.
Salutare.
GanduriNegre, eu am doi copii, stiu deci ce implica cresterea lor, de cate lucruri au nevoie, nu mai vorbesc de mancare. M-ar ucide gandul sa-i culc flamanzi, sa-mi fie bolnavi si sa nu am cu ce sa-i tratez, sa stiu ca le este frig si sa nu am cu ce sa-i imbrac.
Dar iti acord circumstante atenuante fiindca sunt convinsa ca nu esti inca mama, deci nu ai cum sa intelegeti durerea unui parinte ( normal la cap) atunci cand ii sufera copilul.
Asa este.ai dreptate.Acum,in prezent, adultii fac copii doar ca sa se afle in treaba, dar nu se gandesc la consecinte, mai ales in vremurile pe care le traim acum.Nu se gandesc la faptul ca micutii nu au ce manca, nu au cu ce se imbraca, nu le poate asigura un viitor. Din pacate parintii din ziua de azi nu mai gandesc ca in trecut si unii dintre ei isi pun copiii sa cerseasca. Dar asta e realitatea, orice-am face!
Pai fiecare dintre famili care sunt sarace aduc copii pe lume numai ca sa faca bani pe seama lor din alocati si ajutoare sociale.parinti cu acesti bani in cele mai multe dintre cazuri ii beau si nu au grija de copiilor mai deloc le da de mancare cum ai zis si tu o data pe zi daca le da daca nu nu, plus pe deasupa ca, imi mai trimite si la cersit.
Buna
Si eu cred la fel.
Cel mai nefericit lucru este ca desi sunt saraci, multi dintre ei nu au unul sau doi copii, au mai multi.
Cum spun Krissy si Legiutioarea... fac copii doar pentru a trai din alocatia lor.
Ei nu se gandesc ca nu o sa aiba ce sa manance. Stii ce zice lumea? Lasa ca noi am fost 6 cand eram mici si avea ce sa ne dea sa mancam. Dar nu se gandesc ca ei erau 6 la tara, unde nu depinzi de salariu. Chiar daca nu aveau niciun venit cresteau animale si cultivau fructe, legume. Stii tu, ca la tara. Acum poate mai sunt familii care atunci cand au facut copii erasu in stare sa ii intretina, dar s-a intamplat ceva si au ramas pe drumuri dar...