Am vazut ca era putin dus/a cu pluta, credeam ca e o fetita d-aia depresiva, dar acum si-a dat arama pe fata. Nu sunt de acord cu castrarea chimica, sunt de acord cu cea fizica, nu ma va lasa site-ul sa zic ce le-as face lor si pedofililor in special, mai ales daca vor face rau cuiva drag, am 0 empatie pentru astia, nicio mila.
Apropo, scuze pentru tot. Mi-o asum
Nu am nicio părere, dar cred ca dacă s-ar decide ca pedofilii sa fie castrați chimic ar trebui sa se decidă ca ucigașii sa primească pedeapsa capitala.
Dacă nu merg amândouă în aceeași direcție, mi se pare o porcărie ca pedofilii sa fie castrați chimic și ucigașii sa primească 7 ani, cum se mai intampla pe la noi.
Dacă nu ai dreptul sa ucizi un om, nu ai dreptul nici să-l castrezi.
Este destul sa ii bagi in inchisoare ca baietii se ocupa de ei acolo. Deci, castrarea este inutila odata ce ajung la inchisoare.
Pedofilii sunt oameni care simt atracţie sexuală față de copii. N-am cum să am deci decât o părere proastă; nu cred că ar trebui să pedepsim oamenii pentru că simt ceva.
Pedofilii care aleg să acționeze în sensul acelei atracții cred că ar trebui să fie omorâți.
Nu vorbim de ce simt ei. Dacă ai aflat că unu e pedofil, clar a făcut ceva, că doar nu citim gânduri și nici nu e o chestie cu care să te mândrești și s-o spui în gura mare.
Întrebarea e despre pedofili, nu despre pedofilii care aleg să abuzeze copii. Poate pe cei din a doua categorie i-ai avut în minte, dar nu se reflectă şi în întrebare.
Hecateeee
Hecate crede ca ar trebui pedepsiti conform legii. Deci nu e ea.
Sau poate si-o fi schimbat parerea
Ideea asta cu simțitul a mai avut o pe contul principal
A mai avut alte idei, saraca nu s-a invatat minte ca nu mai are ce cauta pe site.
elenyss întreabă: