Nu inteleg astia care sariti de fund in sus cand greseste cineva vreun cuvant sau litera, vai de mine ce greseala.
Eu de exemplu scriu repede si gresesc de multe ori si stiu cum e.
Il inteleg pe om adica de ce as sta sa scriu perfect pe TPU sau alte sitr-uri, primesc vreun premiu? no
Scriu repede si scriu ce e important, restul e apa de ploaie, eu consider ca e important sa se intaleaga mesajul.
Problema nu e asta(adica ca sar repede babele cu gura, pe cand si ele fac greseli dar na)
Problema in general este atunci cand mesajul/intrebarea sunt aiurea in sine, nu conteaza neaparat modul cum e alcatuita, atat timp cat se intalege. Ar trebuii sa se puna aspect pe context mai mult decat pe aspect.
Dar na unora le place sa comenteze aiurea ca sa se afle in treaba ca sa para smardoi, de zici ca voi nu gresiti vezi doamne
S-a simtit iepuroaica
Hai ronataie morcovul ca stiu ca iti place
Confunzi veganii (NU mancanca, ABSOLUT NIMIC animal, carne, lapte, oua, etc.)
https://dexonline.ro/definitie/vegan
cu unii religiosi care se supara rau daca omori orice animal, si care pot fi vegani sau nu (pentru lapte si oua nu omori nici un animal)
Te-a luat la misto ca nu stii sa articulezi cuvintele.
Ai editat intre timp, am mai observat ca ai dificultati in a folosi 2 de i, il furi pe unul din ei cand nu trebuie
Nu ai idee cu cata repeziciune scriu aici nu stau eu ca tine 10 ore sa scriu romane ca nu am atata timp
Arata unde am mai scris fara doi i
Trebuie sa si gandesti ceea ce scrii,, nu sa arunci la plesneala replici care suna bine in capul tau.
Ai scris "vegani", macar recunoaste ca nu-ti taie nimeni capul, nu degeaba s-au luat de romana ta 2 persoane.
Cred ca depinde de context,
da acum, sa fim seriosi, furnicile depasesc masa oamenilor la nivel de planeta din cate stiu, traiesc 1-2 luni, deci nu cred ca conteaza una in minus si nu vad ce vegan[sanatos la rotite] ti-ar da peste cap cu un castravete, pentru o furnica.
De tine s-a luat jumatate de site si nu vad sa te ridici
Daca nu vedeam greseala nu o corectam
Dar nu poti numi nicio alta data cand nu am pus i-uri corect
Daca trebuie sa gandesti ce scrii, tu ce scuza ai sa fii asa prost? ))))
Jumatate de site inseamna conturile tale? ca doar tu esti o fricoasa si nu ai tupeu sa ma infrunti decat prin personaje, asta spune multe despre cata frica am bagat in tine.
Jumatate din conturile din top care imi voteaza raspunsurile
Ti-am mai zis eu tie cum sta treaba, oamenii sunt kurwe.
Prea te-ai atacat la cuvantul kurwe, o fi spoiler despre viata ta?
Inca o dovada de misoginism ) sa mor eu, tu nu stii nimic despre fenomenul asta dar imi dai mie lectii ca ai vazut tu o definitie in dex
esti incult vere
P-asta ti-am dat-o momeala, eram sigur ca musti, ca bagi toata mamaliga in gura, ma joc cu tine
Iar momeala ) ba ai alte replici?
Tu nu esti in stare nici sa te joci nici cu un copil de 5 ani
Morcovico, stiu sa apas butonasele care trebuie ca sa te agit... uite doar cat de crizata esti.
In mintea ta tulburata complet de socializarea virtuala crezi ca un emoji descrie o stare reala ceea ce e foarte ingrijorator ))
Ai 35 de ani si stai cu puta in mana pe TPU povestind aceleasi lucruri de 3 ori pe zi si imi zici mie sa ma tratez