Nu inteleg astia care sariti de fund in sus cand greseste cineva vreun cuvant sau litera, vai de mine ce greseala.
Eu de exemplu scriu repede si gresesc de multe ori si stiu cum e.
Il inteleg pe om adica de ce as sta sa scriu perfect pe TPU sau alte sitr-uri, primesc vreun premiu? no
Scriu repede si scriu ce e important, restul e apa de ploaie, eu consider ca e important sa se intaleaga mesajul.
Problema nu e asta(adica ca sar repede babele cu gura, pe cand si ele fac greseli dar na)
Problema in general este atunci cand mesajul/intrebarea sunt aiurea in sine, nu conteaza neaparat modul cum e alcatuita, atat timp cat se intalege. Ar trebuii sa se puna aspect pe context mai mult decat pe aspect.
Dar na unora le place sa comenteze aiurea ca sa se afle in treaba ca sa para smardoi, de zici ca voi nu gresiti vezi doamne
Tu nu citesti cat esti de penibila? intrebari autiste, scenarii despre mariaj fictive + obsesia pentru mine.
Paranoiaaaa stai cu Excelul deschis analizezi conturi, cum apare un cont nou comentezi aiurea
efectiv cersesti bullying
Daca ti-ai da seama cat de penibil esti si cum te vad toti oamenii chiar si cei care nu iti zic in fata cat de penibil esti te-ai sterge de pe fata internetului
Asta chiar crede ca mi se falfaie mie de ce cred niste conturi anonime despre mine : ) ) ) sunt obisnuit cu injuraturile luate pe net, hate-ul luat, ma hraneste cand vad ca lumea e cretina.
Eu ce zic, niste conturi anonime injura sau au o impresie proasta despre alt cont anonim, oricum tu fabulezi mult
Se supara aia saraci cu duhu ei cred ca nu consuma animale, bine asta e doara in capul lor, un om nu poate supravietui fara sa consume animale.
Dar citi si din oamenii obisnuiti stiu asta? Deci mamninca vegetale, piine, sau cereale etc.Aceste produse au in ele larve,oua de animale, insecte adulte etc, is macinate si consumate, doar ca veganii nu stiu, ori multi dintre ei.
Una e sa gresesti la repezeala ceea ce e perfect normal, cu totii o patim, alta e sa faci greseli de gramatica elementare dupa o varsta, dar alta e cand spui ca ai scoala si nu stii sa articulezi cu 2 de i, mama lor.
De unde stii tu cat de repezit sunt eu? Stai langa mine cumva?
Vai de capul tau
Daca iti luam textele la puricat, ne pisam pe tot neamul tau
Te pisi contra vantului, mai intai invata in b00la mea sa scrii ca daca te pun sa scrii dupa dictare ti se rupe pixul in mana.
Ai mai dat ''replica'' asta cu dictarea si ruptul pixului.
Tu traiesti in ceva cosmar care se tot repeta nu ma mai mir ca nu dormi
Invata in b00la mea sa gandesti liber, nu in sabloane, in repetitii si in ''replici'' invatate ca papagalul si in povesti repetate la nesfarsit
Zici ca esti tataie-miu cu aceleasi 3 povesti din armata pe care le zice de 30 de ani
Citeste in b00la mea o carte sa iti dezvolti vocabularul si creativitatea ca stau pe buturugi amandoua.
Sa dai sfaturi despre scris cand o sa inveti tu sa nu mai abuzezi virgula si sa lasi textul sa respire
în 23 Septembrie 2021 | Drimmero a răspuns:
Chiar te felicit pentru performanta de a pune o intrebare in care nu se gasesc greseli, e copiata de undeva, ca daca te pun sa scrii dupa dictare ti se rupe pixul.
în 6 Septembrie 2021 | Drimmero a răspuns:
Ce dracu sa umilesti ma tu ca te-am luat putin tare si ai dat block si dupa pui intrebari ca cica te hartuiesc (habar nu ai sa folosesti termenii). Tu ca sa umilesti pe cineva mai intai invata sa scrii, ca daca te pun sa scrii dupa dictare ti se rupe pixul
Mai ai 5 asa
Ai noroc ca s-au sters intrebarile
Esti la alt nivel de stalkerism, fraticule...nu am ce sa mai zic, nu mai am dubii, ai acasa altar cu nick-ul meu printat acolo, cand iti merge ziua mai prost saruti D-ul, cand iti merge mai bine mangai scrisul, IISUSE!
Nu e niciun stalkerism
Doar ca tu cum esti un bosorog poti sa stai si 10 ani pe TPU ca tot nu intelegi cum functioneaza site-ul
Sau ca nu exista gand original in capul ala al tau, tot ce spui ai mai spus de 10000 ori
Incep sa cred ca esti analfabet functional
Iar eu chiar incep sa cred ca te-ai indragostit de mine, trebuie sa stopez lucrurile pana nu ma ameninti ca iti tai venele, ti-am dat prea multa atentie, pe o parte ma hraneste, pe de alta parte ma pune pe ganduri cata lume dubioasa e pe coclaurile astea.
Si asta cu indragostitul ai mai zis-o. Deci ''nu incepi sa crezi''. Crezi de mult pentru ca atata pot aia 3 neuroni ai tai sa duca
Tu cu toti barbatii de pe site-ul asta ai avut fantezii ca s-au indragostit de tine vad ))
în 10 Mai 2020 | Drimmero a răspuns:
N-am ce discuta cu snoop poc, tot el a zis sa nu-l mai bag in seama, dar tot el imi scrie,, s-a indragostit de mine, i-am zis ca-mi plac femeile dar tot insista.
în 5 Septembrie 2017 | Drimmero a răspuns:
Eu cred ca te-ai indragostit de mine, ma cauti la toate intrebarile ca sa imi zici cate o remarca, ce-i cu tine?
Incep sa ma ingrijorez pentru nevasta ta, asta daca e pe bune scenariul ca ai fi barbat, insurat bla bla si restul poliloghiei. As fi ingrijorat la biata femeie...ce ar gandi ea ca sotul ei se gandeste non-stop la alt barbat de pe un site, ca il urmareste de cativa ani si ca a devenit obsesia lui numarul 1, dosniacule.
De ce esti aici la orele astea si nu esti cu ea si cu copilul?
Eu totusi refuz sa cred ca in spatele contului/conturilor autiste pe care le ai se afla un barbat de peste 30 de ani care e insurat si cu copil, imi dau cu tesla in oua daca e asa, n-ai cum sa fii asa, precis esti o adolescenta plictisita cosuroasa, un om normal nu hartuieste de atata timp pe altul pe care nu-l stie, de fapt hartuiesti un cont, un personaj, orice ai fi esti o persoana psihopata, du-te la un control de urgenta ca ajungi sa bagi cutitul in oameni pe strada.
Da-ti ca oricum le tii degeaba
De aia nu mai pot eu ce organe crezi tu ca am eu in pantaloni, te preocupa cam mult sexul meu pentru un heterosexual vrei un dickpic sa te racoresti?
Nu mai muta subiectul ca sa scapi de penibil ca nu iti iese
Nu te hartuiesc aratandu-ti factual ce prostii spui cand dai replici de rahat
Tu hartuiesti cand acuzi si apoi refuzi sa aduci dovezi
Psihopat e sa incerci manipulari de doi bani CU DOVADA CA ESTI PROST IN FATA
De cate ori sa te intreb? Tu chiar nu ai de gand sa pui stop umilintei la care te supui singur?