| RAY a întrebat:

Vericilor cum mai va este viata? Tot triști, depresivi, cu cuțitul la vene? Ați mai evoluat în ceva? Învățături noi? Ce scopuri mai aveți?

24 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu mai baga boabe, ca nu-s bune.

| RAY explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Cocaina mea sunt napolitanele roschen, alea cu albastru, iar heroina pepsi twist cu zahar

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru RAY):

Dentista mea, cu 30 de ani experienta, mi-a spus ca Pepsi ii asigura clientela. Cica aciditatea din sucuri e ceva ce nu exista pe cand a facut ea facultatea. Cariile de forma "3 pe un singur dinte", sunt de la sucuri, in special Pepsi. Mi-a spus sa trec pe Coca-Cola, ca e o idee mai blanda. Mi-a povestit de clienti care au facut praf danturi sanatoase, in 2-3 ani, cu Pepsi. Sunt niste carii atipice, arata dintii de parca ar fi fost dati cu acid.

Si cola si pepsi au 1 kg de zahar la 2l si 1200 de calori, stiu ce o sa ma pasca, dar nu am placere, doar drogul ala imi aduca placere si, cand o fac

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Cola sau pepsi e aceiasi chestie, culmea e ca l-am prins si eu pe dentistul meu savurand un pepsi, e un drog prea mare, cu toate ca se cunosc consecintele oamenii nu pot renunta asa usor la vicii, si iti distruge stomacul si iti slabeste chiar oasele, nu doar dintii

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru LonelyGuy07):

Pepsi e ceva mai acid. Sigur sunt similare retetele, dar totusi dupa Pepsi se ridica aciditatea si apare si o foame de urs.
Si dentista mea savureaza de toate, nu se da perfecta.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Merge foarte bine! Am media 9, 81 la bac si ma inscriu la Facultatea de Litere in curand, unde intru doar pe baza de dosar!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Asa frate bravo respecte...sa te bucuri de studentie si sa strabati cat mai multe cearsafuri

| RAY explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Super, ma bucur ca /sa citesc asta, ești un model omule, bravo, te muti alt oraș?

| MorcovMajestic a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

De ce irosesti o medie asa buna pe o facultate de litere

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru MorcovMajestic):

Pentru ca asta e facultatea la care vreau sa merg!

| MorcovMajestic a răspuns:

Cum merge slabitul?

| LonelyGuy07 a răspuns:

Asteptam sa te insori tu inainte si apoi evoluam si noi big grin

| Jessica1235 a răspuns:

Mno păi, mâine merg să mă înscriu la facultate și am mari emoții, mai ales din cauză că unele persoane au încercat să mă descurajeze, așa oameni măăăi. Mor de cald. Nu mai am chef să merg la lucru laughing, abia aștept concediul.
De învațat am învățat că mai bine nu le mai spun unora ce planuri am în viață că în loc să mă susțină ei vor să mă doboară, de parcă ar știi ei ce pot eu și ce nu :/
Tu? Cum îți mai merge viața? Tot în flăcări?

| RAY explică (pentru Jessica1235):

Tot pe cocaina si heroina.
Cocaina mea sunt napolitanele roschen, alea cu albastru, iar heroina pepsi twist cu zahar.
Da tot in flacari 40 de grade,toata caldura intra in casa,noaptea e infern,desi am polistern la fatada.
Financiar, cu banii sunt ok dar cheltui fără rost pe dulciuri,nu e sanatos, legumele,fructele sunt esentiale
emotional =apatie totala,dezamagiri,frustrari ca nu am ce // bafta la bac
sanatatea =pai nu e sanatos ceea ce consum,nu recomand nimanui,bagati fructe,legume cat mai multe si apa multa,o sa incep sala luna asta
rational =imi traiesc viata absurda cu zambetul pe fata, cum spunea camus, scopul este procesul nu finalul, bucurate de momente mici si mari, de exemplu, ieri mam plimbat cu vaporasul, m-a costat 30 de ron,dar nu se compara cu traierea
spiritual =metidez,auto reflectez,sunt agnostic, ma refer la spiritualitate rationala, adica meditatie, auto critica, invatare, nu vorbitul cu zeii

„Rațiunea este acea parte a sufletului care e principiul judecății." (Platon)

„Rațiunea este numai un fenomen ce urmează din constituția matematică a anumitor atomi în relație cu alți atomi".(Democrit)

„Rațiunea e nebunia omului tare. Rațiunea omului slab este nebunie" (Eugene Ionesco)

„Rațiunea e un soare puternic: luminează frumos, dar poate orbi." (Romain Rolland)

„Rațiunea: adevăruri pe care trebuie să le spui și adevăruri pe care trebuie să le taci." (Rivarol)

„Rațiunea este condiția permanentă a tuturor actelor de voință prin care se manifestă omul." (Immanuel Kant)

„Rațiunea este metoda lentă și întortocheată prin care cei care nu știu adevărul îl descoperă." (Blaise Pascal)

„Rațiunea este o înlănțuire de adevăruri ce nu pot produce decât adevăruri." (Gottfried Leibniz)

„Rațiunea este facultatea pe care o căpătăm cel mai târziu și pe care o pierdem cel mai curând: copiii nu o au, bătrânii nu o mai au." (Alfred de Vigny)

„Rațiunea este cea mai mare târfă a Diavolului; din fire și prin felul de a fi, este o târfă dăunătoare; este o prostituată, târfa desemnată a Diavolului; târfă mâncată de râie și lepră, care ar trebui călcată în picioare și distrusă, ea și înțelepciunea ei." (Martin Luther)

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru RAY):

O pasiune costisitoare, n-ai? thinking
De exemplu, niste machete. Un mini-orasel cu traseu feroviar.
Sau un animal frumos (cal, caine, sarpe).
Sau vreun instrument la care sa canti.
Ori o drona capabila sa termoscaneze, cu care sa faci vlogging, scanand cladiri izolate prost prin oras, vara sau iarna. Abordezi oamenii si ii intrebi cum stau cu confortul termic, cat cheltuie cu incalzirea/racirea, ce alegeri au facut...
Orice hobby e bun, atat timp cat iti aduce satisfactie.
Iar satisfactia mi se pare ca e direct proportionala cu investitia, din cate vad la mine.

| Jessica1235 a răspuns (pentru RAY):

Mamă ce bune sunt napolitanele de la rochen, dar dacă se topesc nu mai sunt așa bune.

Și la mine îi atât de cald, ilele astea, în deșertul Sahara cred că îi mai răcoare ca aici.

Financiar stau și eu binișor cu bani și la fel ca tine îi cam dau pe dulciuri și cola/Pepsi, mna, drogurile astea laughing

Am dat bacul acum 3 ani laughing Acum m-am decis și eu, într-un final, ce facultate îmi doresc. Era cât pe ce să fac prostia de a face o facultate rendom din cauza gurilor oamenilor care non-stop mă întrebau dacă sunt la facultate, apoi că de ce nu merg la factatea iar apoi au început să spună "îl admir pe x și y că au făcut facultatea x, y, z, sunt fete deștepte", practic mă făceau să mă simt proastă, în fine, după un timp am început să-i ignor complet.

Da nu e deloc sănătos ceea ce mănânci dar nu te învinuiesc deoarece și eu am o slăbiciune la dulciuri, dar mănânc destul de des și fructe, deci oarecum compensez, cred.

Ooo super, ai mers cu vaporașul, ce fain de tine, eu nu știu ce să fac vara asta înafară de înscrisul la facultate laughing

E bine că meditezi din când în când, oameni nu prea mai fac asta sau o fac prea puțin spre deloc.

Acum aproximativ 10-15 minute am văzut o mașină cu numărul 'RAY' Ce coincidență laughing

Știința, tehnologia, psihologia, vr, eu visez de mic la realizarea vr

Wow ți am purtat noroc, și eu am avut noroc cu google ads, mau eliberat din pușcărie pentru nimic, asta e

| Jessica1235 a răspuns (pentru RAY):

Ai avut noroc cu google ads laughing

Mna în cele din urmă am terminat și cu înscrierea la facultate big grin

| Mela1000 a răspuns:

Merg in parc cu prietenii si ne udam fleașcă, sa nu murim de cald.