| lory14 a întrebat:

Verisoara mea are parul scurt si foarte ondulat. La coafoare exista vreun tratament care sa-i mentina parul drept mai mult timp? Cat costa?

2 răspunsuri:
| Daiana90 a răspuns:

La coafor nu stiu sa iti spun, dar si-l poate da cu placa si apoi cu mult fixativ, sau atunci cand se usuca pe cap sa tina parul intins cu mana, sau cu piaptanul in timp ce se usuca, pentru ca, cum il usuci asa sta. Cel putin asa e la mine si asa fac eu happy

| shishilik a răspuns:

"Dupa ce te speli pe par, trebuie sa-l lasi sa se usuce complet, apoi il indrepti cu placa. La mine dureaza cam 30 min toata operatiunea, iar rezultatul este similar cu cel de la coafor. Important sa folosesti keratina si o solutie speciala care se aplica pe par inainte de a folosi placa. O gasesti la orice salon si nu costa extraordinar de mult. Dupa ce ai indreptat parul folosesti niste cristale lichide pentru ca parul sa stea cat mai mult drept(Eu folosesc Semi di Lino, costa cam 70 RON, nu le gasesti in comert doar la saloane. Poate ti se pare scump, dar un tub te tine cam 1 an). Cremele de indreptat parul nu au nici un efect."

Raspunsul asta l-am gasit pe un forum. Eu nu prea imi indrept parul, desi al meu nu e cret, ci ondulat. Si nu am gasit nimic care sa fie mai de lunga durata.

Sper ca te-am ajutat cu ceva!