Am cumparat o punga de pufuleti si in 3 minute nu mai era nici un pufulete in punga. Straniu nu?
M-i s-a intamplat vedeam la geamul meu de langa pat un fel de umbre trecand pe afara dar nu mi-am dat seama niciodata ce sunt asa ca am mers la un preot intr-o dimineata pe la 7 am iesit de acolo din biserica de la el si am ajuns acasa pe la vreo 10, in urmatoare ora mi-am dat seama ca am fost ca si hiptonizat in urma cu 3 zile, deci nu am tinut minte aproape nimic ce am facut eu in acele zile, si acum tot imi pun intrebarea ca oare ce mi sa-r fi intamplat daca nu as fi mers la preot.
Da, mi s-a intamplat. o data ma trebuia sa ajung undeva si ma grabeam f tare plus ca nu aveam nici un ceas la mine si am intrebat un trecator pe strada cat e ceasul. si omu' mi-a raspuns ca e 14:23. mai merg eu ce mai merg si mai intreb pe cineva ala imi spune ca e 14:35... imi continui drumu si mai intreb pe cineva iar asta imi spune ca e 14:46... imi zic eu in sinea mea : bah asta e ciudat am intrebat 3 oameni diferiti cat e ceasul si toti trei mi-au raspuns diferit. ce naiba? cum mai ajungeam eu la timp? straniu nu?
Ad3lyna_8426 întreabă:
bytzy09 întreabă:
cristynaGoldenRose întreabă:
MadaAwwr întreabă: