7? nu este o nota mica
10 este pentru dumnezeu 9 pentru genii 8 pentru profesori si 7 pentru elevi
ei stiu ca nu-i o nota mare dar nu cred ca te vor omora (sper), spune-le ca ai avut un moment prost si ca o sa incerci pe cat posibil sa nu se mai repete
bafta
7 intr-o teza e chiar ok. Dar, depinde de clasa si cum era teza... grea, usoara.
Nu te teme. Spune-le ca ai luat un 7. Capul sus, nu te va omori nimeni!
Stii, eu am luat un 3 la desen. Nu prin teza, test. Pur si simplu. Nu-mi iesea un desen in clasa si aia nu stiu ce avea cu mine la momentul respectiv. Pac, pac "Cum te numesti? 3!"
Daca nu vrei sa le spui de 7 si esti sigura ca nu pot afla adevarul, poti sa : de exemplu daca mai ai un 10, 9, 8, 9, 10 iti iese cu 7-le din teza 8, 65 adica 9 si le poti spune ca ai luat la teza 8.
Totusi nu ar trebui sa ii minti dar daca ai niste parinti care nu pot intelege...
Bafta.
Sincera sa fiu si eu am luat la romana(ora MEA PREF ANUL TRECET 7, 05 LA TEZA) da pentru ca am stiu ca am invatat si ca am gresit ca o proasta unde era mai usor. insa d-l prof ma mai ascultat (stiind ca invat de obicei) si mi-a iesit 9( in alti anii aveam 8) deci daca inveti in viitor nu nimic pierdut
ps toate notele sunt pentru elevi. si intr-o zi toti o sa luom si un 2, 3, 4, 6,... (am luat si eu 4 tot la romana-ora mea pref. dupa cum am mai spus) stai linistita nu e un capat de tara
Sall pai tu ai luat 7 si ti se pare nota mica? Eu am luat si mai mici si le-am spus si nu mi-au zis mai nimic decat ca sa vad cu sot media buna sau sa am grije sa iau note bune! Sfatu meu spune-i ca nu o sa se antample nimic
Dar niciodata nu am avut note mai mici de 8. si le-am spus si nu mau certat. mi-au spus sa nu se mai intample.si oricum mai aveam un 10 si un 9.ms ptr.raspunsuri
Da.si eu am luat un 7 la teza la engleza ( materia mea preferata ) la romana nu cred ca am gresit ( ador romana, parca vad si acolo un 7-8 din prostie ), insa la mate sigur iau un 3.ptr ca am gresit toate exercitiile ...no sa ne puna 3.ne pune 4 + un punct pentru participarea la o lectie deschisa si niste spectacole, ei bine 5... sper sa iau mai mult de 3
Nu's asa buan la mate, dar aveam media 8 . acum parca nu stiu.si eu am avut momente proaste in care desi invat ( pentru ca invat la toate materiile ) mi se intampla sa gresesc
La engleza, am gresit la un exercitiu de care eram 100 % sigura ca e bine si nu m-am mai uitat peste el, nu stiu dc
Deci, nu e un capat de lume. Asta e. Si mie mi'e frica de parinti, poate nu frica, ci rusine, pentru ca stiu ca puteam mai mult