Buna!
Da! si eu sunt cam in aceeasi "mancare de peste "... e greu, stiu.
Nu spun ca nu este neaparata nevoie de psiholog, doar ca esti pur si simplu mai emotiva.Este ceva acolo care sa te supere pe tine si totusi. cred ca este ceva in inima ta!
Probabil ai probleme familiare de care nu-ti prea place sa vorbesti, asta-i de rau! Pentru ca daca nu te descarci pe cineva ( ma refer de a povestii cuiva mai drag tie sau mai apropiat) si tii totul in tine se aduna cu timpul si se transforma intr-o depresie. Aceasta stare de a fii emotiva, nu-ti aduce nimic bun. Mai bine stai si gandeste-te 2 minute la ceea ce ai pe suflet apoi ne poti povestii noua, celor de pe TPU. Noi suntem alaturi de tine si te ajutam
Succes!
Buna, alexandra! si eu am trecut prin asta si am citit prin siteurile din afara diverse articole privin felul in care sa te stapanesti. rezultatul, EVIDENT, a fost 0. o prietena mi-a recomandat sa merg la un psiholog, dar spre rusinea mea mi se parea jenant. asa m-am hotarat sa caut pe internet o modalitate de a discuta cu cineva si a gasi oarecum solutii. am dat peste un site - www.topexperti.ro - am pus intrebari unei psiholoage si apoi am vb cu ea pe chat. mi-am rezolvat o parte din probleme, da' trebuie sa recunosc ca inca m intru sa vb cu ea o data pe saptamana. se pare ca problema mea e un pic mai profunda, da' rezolvabila. sper sa-ti fie de folos!