Eram eu cu sotia vecini prospaturi. Noiembrie, rece, dar placut afara. Ies afara in curte pentru putin timp la bustul gol, doar cu un sort scurt pe mine. Vecina, o dama bine (careia i-as fi cintat oricind un cintec ce imi placea cand aveam 3-4 ani si il cintam alor mei, spre amuzamentul lor - "Frumoasa vecina noastra/ Scoate capul pe fereastra... ), era si ea prin curte, imbracata bine, ca era totusi rece, si m-a zarit, uitindu-se mirata la cum eram echipat. N-am mai stat sa o salut, am zbughit-o imediat in casa.
Pun femeile ochii pe tine.
Da, imi confundam iubita cu vecina asa ca vecinul mereu statea si privea apoi fugea cu toporul dupa mine, faceam maratoane stradale
Eram constient ca ma vor auzi in timpul repetitiilor la mandola.
Dupa aceea mi-au spus ca nu-i deranjeaza si chiar le placea.
Haaa... sunt expert în a genera astfel de situații. De la ieșitul în curte în chiloți convins fiind că vecina e plecată în concediu, dar se întorsese. Până la conversația cu noul vecin căruia i-am zis "e simpatică fica dvs." iar el mi-a zis "e soția mea"
Pai logic ca esti expert, am baza in tine
Intotdeauna la datorie
Asa te vreau
Pai cred si eu, la o fata ca tine... esti minunata.
Ce simpatica ești tu, pisicuță. Pup
Merci ... pupicel
Foarte des.Intru în pământ de rușine.Nici măcar nu mai pot să vorbesc.Incerc să evit astfel de situații.Greu își va schimba părerea despre mine.
Nu.
Doar cand am luat un Spirite si a crezut ca e bere si a urlat la mine. I-am zis mamei si ara.
La ce situatie penibila te referi? Tu ce ai patit?
Penibila atat amuzanta, cat si stanjenitoare.
Eu am multe, dar nu sunt asa grave. Ultima data mi s-a intamplat sa ii zic vecinului meu ''Buna ziua'' si el sa-mi zica ''Buna'', el e tanar, dar eu am zis ca e naspa sa ii zic ''Buna'' si m-am simtit super prost dupa.
Penibila atat amuzanta, cat si stanjenitoare.
Eu am multe, dar nu sunt asa grave. Ultima data mi s-a intamplat sa ii zic vecinului meu ''Buna ziua'' si el sa-mi zica ''Buna'', el e tanar, dar eu am zis ca e naspa sa ii zic ''Buna'' si m-am simtit super prost dupa.
Nu cred ca ai gresit.Si eu cand eram mica si vedeam ca unele persoane sisi luau serviciu sau se maritau sa trec de la buna/salut la buna ziua
anonim_4396 întreabă: