| invatzacika a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata chestii imposibil de explicat? ce anume?(gen creepy)

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Orice are explicatie..trebuie doar sa cunosti circumstantele happy

5 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Daca esti atat e limitata .sa nu-ti dai seama de ce ti se intampla in viata asta, nu inseamna ca raspunsul meu este nefolositor happy
Scuza-ma ca am intervenit la o intrebare care putea raspunde si un copil de 2 ani. tu cati ani ai? thinking

| Psihoyounger a răspuns:

Imposibil de explicat nu, dar foarte ciudate da.

Psihoyounger

| adrianhasde a răspuns:

Da in anul 2002 in data de 5 noiembrie am vazut o fantoma la mine in casa in tocul usii de la bucatarie in timp ce eu umpleam niste sticle cu apa si pentru o secunda mi s-a oprit aerul si aveam pulsul de 200.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi s-a intamplat niciodata ceva ciudat, dar cum spune nony cred ca orice are o explicatie.
Eu sunt enul care nu crede nimic pana nu are doavezi si argumente concrete. Cred ca totul are un scop pe pamant si daca stai bine sa te gandesti exista chestii imposibil de explicat si in viata de zi cu zi. Creierul omului este limitat si nu poate percepe anumite nformatii happy
Te ti s-a intamplat?

Mult succes in continuare kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uuuu! eu nu mai indraznesc decat sa fac o corectura: "creepy"
Si totusi... o fi limitat creierul, dar informatiile le percepe. Insa daca nu ai cunostiintele necesare, circumstante...etc., si eventual un precedent este greu de explicat anumite fenomene sau "chestii"