Chiar azi, cand o prietena m-a rugat sa ii dictez ceva dupa internet la telefon!
erau 4 pagini!
si nu multi ar face ce am facut eu.
altii ar fi bagat o scuza de genu:am treaba, nu pot, nu merge netul!
deci, calitatile sunt bunatatea si rabdarea si datul ajutorului.ar fi de fapt un defect, pentru ca nu prea pot spune NU!
pa-pa
Da pai chiar zilele trecute cand o colega o parato pe alta la diriga stiu ca nu are legetura da uite urmarile:
♥ eu sh colegele alea care nu ne intelegem deloc bine...
deci ele o inscenat oarecum totul is vreo 4 fitoase
♥una din alea 4 o parato pe alta si eu cu 3 colegi am hotarat sa param sh pe inca una din alea deci eu mai exact cheilalti shio cautat sczuze da no.
♥prima faza o mers bine da dupa aia care inseamna a doua zi alea so luat de mine impreuna cu juma din clasa care face ce zic ele
♥ma fac in tot felul sh cas prefacuta sh chestii de genu...
♥eu is aia rea sh ceilalti 2 cu care am hotarat deja is cu ele deci eu is aia rea acum
♥sh ma gandeam la calitatile mele sh inca ma gandesc...
♥am gasit ceva de fapt mai multe ca ele
♥apoi mi-am cerut scuze de la ele pentru ca le-am zis o data ca is proaste sh din faza asta eu nu am pacate fata de ele
♥ele tot asa is deci nu o sa se schimbe m-am obisnuit sa fie ele bune la toate chiar daca sunt colegi mai destepti ca ele
♥mda no... asta-i viata nai cei face o sa primeasca ele ce merita
sh acum cu calitatle tiam mai spus ca ma tot gandesc sh tot mai gasesc sunt mai buna decat credeam...
sper sati placa mie sincer nu mia prea placut experienta da ii o parte din viata... pa funda:*