Nu pentru ca nu țin astfel de persoane in jurul meu.
Dacă un bărbat (și așa bănuiesc) ti-a spus chestiile astea e doar vina ta pentru ca nu ii dai un șut in fund și nu îl trimiți undeva. Oamenii de genul asta așa vorbesc ei cu toată lumea, nu doar cu tine, asta e mentalitatea lor și trebuie sa scapi de ei.
Da,am crezut o vreme asta, apoi am cautat sa fac ceea ce imi place, de atunci am auzit de bine, e important sa faci ceea ce isi place, tu esti buna la ceva te asigur de asta, nu gandi negativ
Baietii de la M83 au o vorba:
"Now and forever...and again!"
Cam atat de profund, toti cei pe care i-am intalnit, din toate punctele de vedere, din toate unghiurile, din toate punctele geometrice, si din toate gurile, mi-au spus ca sunt bun de nimic.
Pe buna dreptate, pentru ca sunt si prost, cum altfel decat
TUN.
Ce am facut in sensul acesta?
Cont pe TPU.
E unu care ma freaca la icre in privat de ceva timp deja cu asta. Nu. Nu am crezut asta niciodata. Eu ma stiu mai bine decat un ratat fara viata sociala care nu are ceva mai bun de facut decat sa ma frece pe mine la icre. De al dracu nu imi sterg contul de pe TPU si nu o sa dispar vreodata. DOar daca mor. Sa vedem. Era sa mor in ianuarie 2017, ianuarie 2018. Poate 2019 e cu noroc pentru prapaditul ala .