| freehugs a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa lesinati? mie mi s-a intamplat si e cel mai ingrozitor moment...

16 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Niciodata, desi au fost momente cand am simtit ca pot lesina in orice clipa datorita oboselii psihice.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Am lesinat o data in viata mea.Eram adolescenta(14 ani) si am lesinat in biserica de Pasti, la inviere, de la inghesuiala si miros de lumanari si probabil oxigen putin! Am avut o senzatie ciudata cand am inceput sa-mi revin, dar nu de tot si auzeam oamenii vorbind in jurul meu, si credeam ca visez.Si cand am deschis ochii primul lucru care m-a frapat a fost ce cauta oamenii astia din visul meu, aici, in realitate, pentru ca recunosteam vocile din vis cu oamenii de langa mine. A fost foarte ciudat! N-am uitat niciodata senzatia care am avut-o. Din fericire nu s-a mai repetat.Era o data cat pe ce... dar mi-am revenit.

| Barajag a răspuns:

Da, am lesinat din cauza unei dureri de masea si nu doresc nimanui asa ceva.

| marrr a răspuns:

Eu de Paste am avut o senzatie de genul. Mi s-a facut rau, ma durea burta si am vazut negru in fata ochilor si parca mi se infundasera urechile. Am stat jos si simteam ca o sa mor, imi era asa fricastraight face.

| madalicious a răspuns:

Nu. Doar fals lesin, cand vreau sa obtin ceva. Dar ma prind toti, pentru ca incep sa rad. happy

Dar, cum de ai lesinat? Ce patishi?

| bunker a răspuns:

Eh lasa, ca dintr-un lesin te trezesti macar

| sofia_1672 a răspuns:

Nu imi amintesc dar banuiesc ca e naspa sa nu stii ce s-a intamplat.

| DraIneR a răspuns:

Da, totul este ireal si iti pierzi usor mintea. Nu mai poti sa faci nimic si usor inchizi ochii fara sa iti dai seama
De doua ori am lesinat :
1. Lipsa de calciu
2. Cand mi-am facut analizele, asistenta mi-a luat 5 fiole mari de sange iar la a cincea nu am mai putut m-a luat ameteala si am dat capul pe spate si cazuta am fost. Mi-am revenit numai de la paharul de apa rasturnat pe fata si palmele asistentei

| NEC a răspuns:

Da si e foooarte rau sad

| ḭṆḠḕṙḀṠ a răspuns:

Nu mi s-a intamplat sa lesin, dar poti muri daca nu iti da cineva cu un miros puternic la nas sau daca nu iti da palme straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi s-a intamplat sa lesin vreodata, insa am trecut de mai multe ori prin stari care erau aproape de lesin(oboseala, stres probleme de sanatate...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am lesinat in biserica in timpul slujbei. De fapt nu stiu sigur daca a fost lesin. M-a furnicat tot corpul si nu mai aveam putere sa ma tin pe picioare. M-am lasat incet pe stalp in jos, dar dupa aia m-am izbit cu fata de pamant.In urmatoarele secunde simteam cum ma iau femeile si ma duc afara.Stiam ce se intampla, dar nu puteam controla nimic.Cred ca a fost de la mirosul acela din biserica...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am patit-o si eu o data, cand eram in vizita la o colega la matern (tocmai iesisem de la bac), m-au luat caldurile si le-am zis colegilor sa iesim de acolo da ei au crezut ca eu glumesc...am mai rezistat vreo 2 minute apoi pe cand sa ma pun pe ceva scari am cazut si am dat cu capul.am avut noroc cu un medic care era pe acolo si m-a pus pe un pat si mi-a dat cu niste apa.si mi-am revenit. A fost groaznic nu doresc nimanui sa treaca prin ce-am trecut eu.Sanatate la Toti!

| mennenspeed a răspuns:

Eu am lesinat de 3 ori in viata measad pana acum si am 16 ani. Intr-o duminica seara, au venit niste oaspeti si stand la masa...am simtit ca ma doare burta si capul am zis ca maduc sa ma pun in pat si sa beau un medicament, nu am ajuns bine in pat si am cazut in genunchi langa pat, pana la urma mi-am revenit. A 2 oara a fost cand am mers la cumparaturi, am alunecat si am cazut si m-am lovit, dar nu ma durea nimica, dupa vreo 20 sec am lesinat si m-au trezit niste vecini, iar a 3 oara in biserica. Sunt momente foarte groaznice, de aceea va urez Sanatate!

| ShinyAngel a răspuns:

Eu am lesinat acum câțiva ani si in acel timp am avut un scurt vis cum ca am căzut pe scări. Ciudat, părinții s-au mirat cand le-am spus ca am visat in acel timp. Iar apoi, cand m-am trezit imi era rau si imi venea sa vomit. Eh, dar a trecut. big grin