Daca tu ai vorbit cu ei doar o zi sau doua e normal sa descoperi si o alta latura a lor daca ai petrece mai mult timp cu ei, de ce nu "aprofundezi" mai mult " subiectul" cand vine vorba de relatiile cu oamenii? Daca ti-e dor sa vorbesti cu ei poti sa le dai un mesaj, cred ca s-ar bucura.
Eu sigur m-as lua la palme daca m-ar apuca un astfel de dor. Am momente ( destul de rare, ok foarte rare ) cand ma gandesc fugitiv la unele persoane care chiar au ocupat o bucata buna de timp din viata mea dar nu zabovesc prea mult daca stiu ca nu vreau sa le aduc inapoi in viata mea, nu vreau sa ajung la ceva toxic si sa ma "hranesc" cu trecutul/amintirile.
Cat despre persoanele pe care le-am vazut doar de cateva ori sau maxim o data, pot sa mi le amintesc (si eventual sa-ti insir o mare parte din ele ) dar ce rost ar avea sa-mi fie dor sau sa ma gandesc la ele? Eu sunt genul de persoana care se distanteaza foarte usor de oameni, dar daca ajung la concluzia ca persoana aia e speciala o caut. ^^
Eu sunt genul care se ataseaza repede de oameni urasc asta.Vad ce e mai bun in ei. Poate dupa o discutie placuta sunt curioasa sa aflu mai multe despre persoana respectiva si asta e motivul pentru care ii tin minte?
Si eu la fel si la fel de repede imi si trece Probabil dar ar trebui sa incerci sa pastrezi legatura cu persoanele alea decat sa-ti faci scenarii si sa-ti imaginezi cum sunt ele.
Ma duc sa ma mai tund o data
Dar zi sa-ti ia jumatate de cm din lungime, sa te mai duci si peste doua zile si dupa ce termina ii zici ca voiai si filat ca sa stai si mai mult )
Ii zic sa ma tunda la jumatate de pret daca tot ii dau si numarul meu
La greu imi amintesc cand ma 'certam' cu fanii unor echipe rivale pe site-uri sportive si ajungeam de multe ori sa cadem la numitor comun si chiar sa ne intelegem cand era cazul/
Si de ce nu ii bagi in seama si le spui"ba, mi-e dor sa ma cert cu voi"?
Imi facea placere de-o intepare ca intre rivali,, dar asta nu inseamna ca imi e dor de asa ceva )))))
Pe atunci chiar puneam la suflet si incercam sa ma abtin si sa nu-i injur, pe majoritatea nu ii mai gasesc.
XD e dragut sa auzi ca un baiat pune la suflet, fie vorba si despre pariuri sportive
Mai ales cand vezi microbistii cu cat patos vorbesc despre echipele lor si cand incep sa apara discutiile contradictorii,, sa te tii tare
Imi plac discutiile astea.Si eu eram asa candva, naiba te lua daca spuneai ceva rau de echipa mea
Da' cu ce echipa tineai tu de erai asa infocata?
Fortza Steaua hey hey hey
Vremuri si vremuri cand urmaream si eu liga 1,, pana cand am dat de campionatul Angliei si de Arsenal.
Eh,eu am ramas mai ianapoiata.Cum nu puteam eu sa-l urmaresc pe Tatarusanu...
Bwhahahahaha
Nu chiar. Imi amintesc de oameni, dar nu imi este dor de ei. Si nu pentru ca nu i-as fi placut, insa pentru ca evident ne-am separat din anumite motive. Mi se pare foarte ineficient sa pierd vremea ducand dorul unor persoane cu care nu am mai vorbit de ani de zile. Prefer sa pierd timpul si energia respectiva gandindu-ma la persoanele care fac in prezent parte din viata mea.
De ce am impresia ca am mai vazut o intrebare ca asta acum cateva zile? :s
Pentru ca ai vazut, am clone
Https://www.tpu.ro/......e-mai-fac/
Daaaaaaaa
Shhhh,ne facem ca n-am vazut nimic
Cum poti sa iti dai seama ca iti place gandirea cuiva care te-a tuns o data? sau te-a injurat pe net? lol
Daca ma injuram cu ea nu inseamna ca nu mi se parea o persoana desteapta cu care probabil m-as fi inteles bine daca nu ne injuramSi iti poti da seama repede de gandirea cuiva(in mare),depinde de ce gen de discutie porti. Daca discuti despre prune si biscuiti nu iti dai seama,dar daca discuti despre religie, despre politica, iubire, ura, sau orice fel de subiect delicat iti dai seama.Iti dai seama repede cand o persoana e placuta, cand iti face placere sa vorbesti cu ea.
Si banuiesc ca vorbesti despre existentialism cu frizerul
Da.Ce are frizerul? Nu e om? Nu isi poate spune opinia? Mi-a spus lucruri interesante frizerul
Te-a mintit
Nuuu
In viata, oamenii vin si pleaca. Si mie imi e dor de niste persoane atat de mult, dar asta este, life goes on! Trebuie sa incerci sa fi mai distanta, si sa nu te mai atasezi de oameni atat de repede. Stiu ca este greu, nu e ca si cum ai putea uita totul intr-o secunda, dar, treptat treptat vei putea. Iti urez mult noroc!