Da,cand i am auzit tarfiul mam blocat intre a ramane fara bani si sa am parte de hiv sau sa ma duc sa ma imbat si sa revin si sa o violez
Dar cu iubire și fără tarif nu e mai ok?
Pentru mine nu exista asa ceva
Poate există.
Da, am patit si d-astea, imi aduc aminte ca am patit ceva si mai amuzant, mergeam in fata si era aglomerat, din fata venea o tipa care statea pe telefon si mergea, am vazut-o si ma dau in stanga sa nu intre in mine, in acelasi timp se duce si ea in stanga, ma dau rapid in dreapta, se baga si ea in dreapta, inca o data spre stanga si ea la fel, asta s-a intamplat in cateva fractiuni de secunde, prea rapid si dintr-o data, am zis ca sunt la camera ascunsa sau ceva, i-am zis ''hai ca mi-ai taiat calea'', am zambit amandoi si mi-am continuat drumul, ma umfla rasul rau de tot si eram langa multi oameni ca as fi ras ca lumea dupa faza aia.
Si eu am patit cateva din astea dezorientat pe strada
Nu ai cum sa nu razi cand ti se intampla
Mai sunt fazele alea cand mergi si din fata vine un capiat sau capiata care sta cu ochii in telefon si nu se uita pe unde merg, te calca direct pe incaltaminte de mai au putin si se urca pe tine, unii nici scuze nu zic dupa ce ca sunt chiori, mai sunt si melteni.
Aia chiar ma enerveaza si uneori intentionat merg inainte chiar sa il sterg putin pentru ca ***,mi se pare aiurea sa-i incurci pe altii ca esti tu aerian si dai mesaje in timp ce mergi,eu daca merg si dau mesaje(desi rar fac asta) sunt atent la tot ce se intampla in jur, nu stii niciodata, poate lovesti pe altul, poate calci intr-un rahat, poate vine o masina in viteza.
Mai sunt si oameni din astia, n-ai ce sa le faci.
Zoombie, prea multi zombalai pe strazi.
Da cum sa nu...
Îmi amintesc si acum acel moment...
Era vara lui 1900 toamna...
Eram in fata unei clădiri mari...
Am intrat fara sa bat la ușă...
Îmi amintesc si acum ochii aia verzi,parul ala vopsit...
Ma asez pe scaun cu privirea speriata...
Îmi pune întrebări,nu stiu sa răspund,ne privim uimiți,mai o ridicare din umeri,mai un oftat...
Ne privim unul pe altul,simt cum timpul sta in loc,dragostea se înfiripa,soareie e sus pe cer,păsările canta,fluturașii zboară printre flori,prin stomac, prin fata ochilor...
După un timp, se ridica, întinde mâna cu verighetă de aur roz pe inelar si zice "aici se încheie interviul, ne mai vedem"...
Vara lui 1900 toamna. Mor.
Pai da e posibil așa ceva, uite, e toamna si afara e cald ca de inceput de vara
Corect!
E păi vezi.
Poveștile mele au o acuratețe de ATENTIE! -99, 99%
Nu, ar fi jenant. Daca cineva mi-ar starni interesul atat de mult nu as ezita sa vorbesc cu persoana respectiva.
De obicei rămân doar eu blocat. Când îmi face una ochi dulci. De parcă ar fi Medusa, împietresc de frica.
Păi noi, femeile, suntem niște gordone. Puterea ne stă în priviri.
Nu, și daca mi s-ar fi întâmplat vreodată, nu aș rămâne blocat, ci m-aș întoarce.
Pățesc asta des cu prietenul meu. De obicei se întâmplă random prin casa. Uneori când suntem la cursuri se holbeaza insistent la mine si eu la el ca să vedem cine rezista mai mult.
Da, mi s-a mai intamplat cu mult timp in urma. chiar imi e dor de aceste imtamplari
MadaAwwr întreabă: