E trist daca... te bazezi pe incurajarile oamenilor sa te ajute sa te ridici. Trezirea, tu esti totul .
Da, se mai întâmplă. Sunt oameni pe care ori câte mi-ar băga pe gură că o să fie gură n-am cum să-i cred. Adevărul este că nimeni nu poate garanta că va fi bine. Important este să nu-ţi pierzi speranţa pentru că fiind optimist treci peste probleme mai uşor.
Concluzia.
Mai bine să fi optimist şi să te înşeli decât să fi pesimist şi să ai dreptate.
Nu-mi pasa de incurajarile altora.Nu ma afecteaza astfel de baliverne fara rost.
Mda,pentru ca de multe ori vin intr-un mod superficial... Persoanei care te incurajeaza ar trebui sa-i pese suficient de mult incat sa faca ceva sa iti revii din stare. Faza e ca de multe ori ceilalti nu isi pot da seama, cred ca totul e in regula. stiu cum e sa te simti pierdut, gol, fara nici un scop.chiar daca esti inconjurat de oameni simti ca nimeni nu te cunoaste pe tine ci doar masca ta.iar daca incearca adevaratul tu sa le vorbeasca au impresia ca ai invatat limba chineza.
Da.
Mergea si la Conversatii, dar este okay si aici, in sensul ca, cine doreste, poate filosofa pe aceasta tema.
Apropo, interesanta poza aceea de la av tau, amuzanta.
Doua lucruri ori cei care te lauda o fac pe motivul, esti super tare fa tu ca sti mai bine, ori, ca tine numai e nimeni si spune asta la infinit pana te plictiseste... sau? detaliaza ce3 anume e aiurea
Da, mi s-a întâmplat, şi încă mi se întâmplă. De multe ori mă gândesc că acele încurajări sau laude vin doar aşa din politeţe, mai ales că de obicei mintea mea refuză să le accepte, din cauza spiritului meu autocritic cam exagerat şi încrederea de sine scăzută.
Dar sunt şi încurajări care îmi dau un mic impuls şi îmi aduc un zâmbet de faţă, mai ales venind din partea anumitor persoane, de la care parcă simt că ar veni cu sinceritate şi că înţeleg măcar parţial prin ce trec.
Pai nu incurajarile altora conteaza, tu singur trebuie sa crezi in tine.Incurajarile altora te fac mai poate putin mai puternic dar increderea ta in sine te va face sa te ridici.
AlexandraAle121 întreabă: