Da,ne cunoastem foarte bine si prin modalitati indirecte am aflat ce crede despre mine,nu am obligato sa spuna adevarul pur simplu am stiut cum sa o determin sa spuna ceea ce crede cu adevarat,am observat ca omul la betie spune adevarul asa ca am vorbit cu multi asa zis amici cand erau beti,alta data ma m folosit de alti prieteni ca sa aflu ce crede despre mine, omul e rau asa ca majoritatea vor crede rele despre tine, rar oamenii buni, sinceri, mai ales intr o societate superficiala, barfitoare
De ce ai avea nevoie sa obligi o persoana sa-ti spuna asta cand poti sa-i citesti limbajul corpului, felul in care se comporta si ceea ce scoate pe gura? Nici o persoana nu este unica, iar cartile si practica te duc departe in viata
Sunt curios cat de mult te ajuta " sa-i citesti limbajul corpului" in mediul online
De ce te`ar interesa sa stii ce gandeste despre tine in mediul online? lul. Chiar ti-ar pasa din moment ce nu aveti o interactiune reala? Pentru ca intr-un final la asta se ajunge.Aici toti puteti fi orice vreti sa fiti, insa in realitate ramaneti fara subiecte de discutii dupa "Buna" si "Hai sa-ti arat un videoclip". Daca intrebarea ta se refera strict la ceea ce tine de internet, este si mai jenibila decat alternativa ei ce pare tipatul de ajutor a unei persoane slabe si dispusa sa apeleze la manipulare si constrangere. Greseala mea, am crezut ca este o intrebare reala Spor.
Numai bine!
Il poti intui acest limbaj, in mediu on line fiind?
Am admirat persoane, dar niciodată nu m-a interesat să aflu părerea cuiva despre mine.
De ce?
În primul rând, nu știu dacă m-am întrebat vreodată "oare ce crede despre mine"
2, nu mi-a păsat și nici nu-mi pasă. De obicei intuiesc dacă mă suportă sau nu, sau iar, nu-mi pasă.
Se cheama santaj la drumul mare! daca vreau sa imi fac BFFul sa vorbeasca, astept o saptamana doua sa apara secrete picante in viata ei pe care le aflu prin intermediul altor prietene carora le place sa barfeasca.
AEWPenta întreabă: