Eu am 12 ani şi acum vreo 3 săptămâni am visat că o prietenă de`a mea m`a făcut să mă simt un gunoi şi a doua zi... chiar s`a întâmplat! Oricum, pot prezice foarte multe chestii şi asta mă sperie, uneori. Ştiu mereu cine e la telefon şi vara trecută, când eram în vacanţă la Feteşti am plecat cu mătuşa şi verişoara mea la un spectacol. Nu întâmplător, acolo era şi prietenul verişoarei aşa că ea s`a dus să`i zică ceva, ne-a zis unde se duce şi ne-a lăsat singure. Deodată, eu m`am ridicat şi am început să merg, mersul transformându`se în alergat. Mătuşa mă striga, dar eu nu mă puteam opri, ceva îmi spunea că se întâmplase ceva rău. Când am ajuns în parc ( acolo era verişoara mea ), mătuşa mea a rămas stană de piatră şi... eu şi mai şi, când am văzut ambulanţa pe marginea drumului. Eu am zis " Aoleo, cine ştie cine s`a îmbolnăvit, sper să se insanatoasească! " Şi, deodată, mi-am dat seama că înăuntru era verişoara mea, leşinase. Am mai prezis de multe ori, e foarte ciudat!
Da. mi-am visat colega cu parul impletit ( ea are parul foarte lung si de obicei nu si-l aranjeaja prea des ) si a2a zii a venit la scoala cu parul cum il visasem eu
Dariusuu întreabă: