Nu stiu daca am visat sau nu, dar tin minte ca m`am trezit plangand si am plans in continuare vreo 5 minute!
In schimb vara`mea plange, rade, vorbeste, canta... face de toate in somn! Chiar merge si la bucatarie si bea apa in somn!
...si reuseste sa ma sperie de fiecare data cand vine la mine si dormin impreuna, ori imi da una... ori... ceva trebuie`sa`mi faca!
...Cand aud ca vine la mine, ma gandesc ce echipamente de protectie sa`mi iau!
Zilele trecute am facut un post ca am avut un vis ca m-am electrocutat, si cand m-am trezit, nu ma puteam misca.
Pe frati-miu il mai vad razand in somn. Incepe sa zambeasca cateva secunde bune. Acum, bine, sper sa nu fie de la vreun vis erotic.
Si mie....sa plang dd multe ori...si e destul de ciudat ..parca aterizezi dintr-o alta lume!
Nu-mi amintesc sa ma fi trezit vreodata razand. Sa plang da, cand eram mic o visasem pe mama murind, si felu-n care se purtau membrii familiei mele si felu-n care ea murise, era o atmosfera inabusitoare si totul parea atat de bizar si aiurit dar realistic incat am ramas cateva minute intr-o stare de soc dupa ce m-am trezit. Imi amintesc si acum in detaliu visul. E cel mai ciudat vis de pana acum din viata mea, si am vise aproape zilnic cu morti, si monstrii, si fel si fel de insecte mutante cu care ma razboiesc, dar nimic nu intrece visul ala. Aiurea, si aseara am visat iar moartea mamei. Eu auzisem ca visam ce ne dorim in strafundul sufletului, dar nu poate fi adevarat ca-mi iubesc ffffffff mult mama care s-a sacrificat peste orice limita sa ne creasca.
Da. mi se intampla si mie.visez frumos si ma trezesc razand). sau uneori plangand... da nu ma deranjeaza. doar ca e ciudat.
Sau de exemplu eram odata la o colega. ea si sora ei dormeau.si eu nu aveam somn. asa ca am stat treaza. si era tare interesant.colega mea radea taree). in timp ce sora ei plangea. zic eu waw. ce mai spectacol pe mine. se intampla la mai multi. e chiar interesant.
Bye`bye:*
Mie mi s-a intamplat cand eram mai mic.visam ca eram la matusimea.si ma duceam sa beau apa. dar faza e ca eu chiar m-am dat jos din pat, m-am suit pe televizor.noroc ca am dat cu capu de dulap si m-am trezit... dar pentru prima data nu stiam unde eram...in visul meu eu stiam ca sunt la matusimea
Mie mi se intampla foarte des mai ales sa ma trezesc plangand ...si cand ma trezesc perna e lioarca de lacrimi... plang doar cand visez ca patesc eu sau persoane foarte dragi ceva rau ...intr-o noapte m-am trezit plangand ...pentru ca visam ca ma casatoresc si nu imi placea ca nu am apucat sa imi fac cuafiura
Si pentru ca am vazut ca cei de aici. povestesc ce reprezinta somnambulismul... o sa va povestesc si eu vreo 2...
una mi s-a intamplat saptamana tecuta... eu dorm cu mama in pat pentru ca avem un pat mare tata e plecat la munca iar eu am fica de intuneri...( in fine poveste mai veche ) chestia e ca am visat ca mancam omleta ...si mea zis mama ca Mam ridicat in fund,, si am inceput sa gesticulez ca si cum as taia ceva cu furculita si cu cutitul m-a trezit ...stiam ce am vista. dar eram foarte suparata ca m-a trezit si nu stiam ce caut eu ridicata in loc sa dorm pe perna
alta ar fi de acum cativa ani ...cand invis ma trecea o nevoie la toaleta... mam ridicat din pat si sincer nu stiu cum am ajuns dar stateam cu fundul in noptiera de la capul tatalui meu cu pantaloni in vine si am facut. piiiiiiii... si cea mai tare chestie e ca eu nu imi amintesc nimic ...doar ca m-am trezit de diminetza si eram schimbata in alte pijamale
A si mai si vorbesc in somn... ...acum ceva timp mama mea povestit intr-o dimineata ca a purtat o conversatie foarte lunga si sincera cu mine in timp ce dormeam ...printre altele i-am spus clar in momentul in care m-a intrebat ce fac ca ...sar in sus ca mos craciun
Eu mai demult ma trezeam noaptea si ma duceam la frigider stateam si ma uitam la el cateva minute. ddupa aia mergeam la usa de la intrare si am apasat pe clanta. astea tati mi le. a zis eu nu imi aminteam ce am facut)
De ras da, de plans cand ma trezesc din somn( si am visat) nu. Am ras si in somn. mi s-a zis
Pai orice vis noi il traim, simptim si vizualizam si de asta ne trezim plangand sau razand...depind de starea in care ne pune visul.
si mie mi s-a intamplat de multe ori sa ma trezesc plangand dar nici acum nu stiu motiv, oricum motiv sa plang nu am.
Si eu am patit asa ceva, de obicei am cosmaruri si ma trezesc transpirata, ma trezesc plangand, simt ca ma sufoc si dureaza cateva minute pana ma linistesc. din cand in cand am cate un vis frumos, imposibil de realizat si atunci nu mai vreau sa ma trezesc, imi doresc sa adorm si visul sa continue...
Si mie mi-s-a intamplat sa ma trezesc ori plangand ori razand si alte chestii dar cea mai ciudata chestie este ca odata cand m-am trezit am picat in pat si maicamea mi-a spus ca plutesc si chiar am plutit in aer dar asta se intampla cand emotiile sunt mari. Dar stiati cand dormi tu sau oricare sufletul pleaca din corp si se plimba asta inseamna somn dar sa nu fie emotiile prea mari ca sufletul nu mai poate veni inapoi in corp si DOAMNE FERESTE poti muri!
Si mie mi s-a intamplat sa ma trezesc plângand si foarte transpirata de frica.am avut un cosmar.cum ca parintii mei erau spanzurati in baie...sau ca am murit.si m.am trezit in sicriu plina cu gandaci si nimeni nu ma auzea...sau ca am cazut cu masina in lac...sau ca m.am casatorit si eram in rochie alba.si toti din jurul meu aveau fata neagra si erau in negru...si am fugit si a venit un copil la mine si urla mamiii... tu esti? l.am visat continuu 3 nopti la rand. e foarte ciudat////mi. a povestit sora mea ca urlu.si plang noaptea//ddar cel mai ciudat este ca de obicei visez secvente dintr'o poveste si dupa cateva luni... le vad ca se intampla exact ca in vis.si raman absolut uimita fara glas... e incredibil! si ma intreb a fost un vis sau real? nici eu nu mai stiu
Da! azi m-am trezit razand... din cauza unei situatii amuzante dintr-un vis nu mi s-a mai intamplat.
anonim_4396 întreabă:
Dariusuu întreabă: