De obicei viseele reprezinta o metoda de scapare, evadare si indeplinire a celor mai puternice dorinte.Am visat si mi s-a indeplinit, ceea ce mi-am dorit cu adevarat.
Asta nu dar mi s-a intamplat sa visez locuri, persoane sau evenimente care mi-au ramas, nu inteleg de ce, intiparite in memorie. Spre exemplu, aveam vreo 7-8 ani cand am visat o casa arzand, parca si acum o vad, si intamplarea a facut ca mergand cu ai mei intr-o excursie, dupa vreo 10 ani, sa am acea senzatie de deja-vu.Am simtit ca am mai fost acolo, desi era un oras in care nu fusesem niciodata. Mi-am amintit de visul meu din copilarie.Si asta mi se intampla si cu persoane, sa am impresia ca le cunosc deja sau cu anumite intamplari, sa cred ca le-am mai trait.
Buna, da, mi s-a intamplat, am visat ca ma impac cu fostul prieten si chiar s-a implinit, sau am visat ca am primit o suma de bani si chiar am primit.Am visat odata ca ma cert cu o prietena si asa s-a intamplat, imi amintesc ca intr-o noapte am visat ca prietenul meu imi spune `te iubesc`, nu a durat mult timp si s-a adeverit, de multe ori visele se realizeaza, fie o pura coincidenta sau cine stie...
Deja-vu, mi se intampla si mie, parca am impresia ca s-au mai intamplat lucrurile astea.
Doamne fereste! :O Eu am cosmaruri, iar visele frumoasa sunt plina de magie la 3 ani am visat ca m-a mancat un crocodil, acum cateva satptamani am visat ca am ramas incuiata in scoala cu cateva fete si nu stiu cum naiba am disparut pe raand, etc. So...nu
Sincer de foarte multe ori de cand aveam vreo 8 ani.Cam o data pe saptamana visez ceva ce urmeaza sa se intample.Adaug faptul ca in momentul in care se intampla ceea ce am visat intru intr-o stare ciudata de nesiguranta... Oricum e ciudat...