| ioanacoruga4567 a întrebat:

Vi se par dizgrațioase fetele cu solduri late? Eu le aveam destul de măricele de dinainte, doar că în ultima lună am pus vreo 5 KG (56 de kg) și acum sunt și mai mari și mai vizibile când mă uit în oglindă, pur și simplu e un șoc pentru mine că m-am îngrășat brusc de când am inceput facultatea fizic. Așteptările mele erau că o să slăbesc foarte mult din cauza stresului și datorită faptului că stau la cămin și nu am condiții tocmai bune, dar de fapt s-a întâmplat fix opusul..eu de când mă stiu am fost slabă și într-adevăr mi-am dorit să mă îngraș, dar nu așa brusc și cu diferențe atât de vizibile.
Ce exerciții as putea face ca să scap de solduri? La mine acolo se pune cel mai mult grăsimea și puțin pe abdomen..Cum e posibil să mă îngraș în loc să slăbesc?laughing)))

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine nu m ar deranja soldurile mari chiar ma excita gen. acum na depinde de fiecare ce ii place. nu poti scapa ca doar sala clar nu faci la unii asa se pune acolo chiar si la barbati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-are nimic, ești faina și asa happy

| IonutP22 a răspuns:

Da, cata-mai tragedia de mare, ti-au crescut soldurile si te-ai si rotunjit asa putin. Se mai sperie si oglinda de tine cand te vede, cred ca nu te mai recunoaste?
Nu, nu sunt disgratioase fetele cu solduri mari. Acum depinde si de personalitatea ta. Poate ca e opusul si esti si mai atractiva, cine stie.
Si daca vrei niste forme asa mai "finisate" mai faci si tu ceva exercitii.