| inna a întrebat:

Vi se par simpatica sau antipatica?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Dianna a răspuns:

Simpatica baby big grin ...tre` sa iesim la o ciocolata calda ca tot a venit frigu` >big grin

18 răspunsuri:
| marsy a răspuns:

Sincer...
simpatiQa
am analizat chiar mai multe rs puse de tine. si nu esti antipatiqwinking:*

| oz a răspuns:

Inna... te iubesc...

| YepIsSuspended a răspuns:

Simpatika...(sa nu ma faci sa imi schimb alegerea, OK?)laughing

| antonius74 a răspuns:

100% simpatica. Ar trebui sa faci ceva chiar stupid sa ma faci sa te consider antipaticahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

70% simpatica si 30% antipatica.winking
Asta inseamna ca esti una din preferatele mele. big grin
Pe bune acum. chiar imi place caracterul tau. Si nu numai. tonguewinking

| juniper a răspuns:

Esti simpatica bineinteles :*...de ce? Te-a jignit cineva? Spune-mi cine e ca-l aranjez eu angry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi ai putea incerca sa faci mai mult ca sa imi pari in totalitate simpatica. tongue
Dar e mai bine asa. Mai mult mister, mai interesanta. laughing

| Amelia87 a răspuns:

Simpaticabatting eyelashes

| Mwhahahaa a răspuns:

Antipatica straight face

Glumeam mai! ...esti suuper simpatica, si chiar imi plac raspunsurile talehappy...

xoxo.

auran
| auran a răspuns:

Dupa poza, antipatica dar nu cred ca esti asa - uneori gestica, mimica, tinuta... pot fi inselatoare.

| Letytzy@ a răspuns:

Simpaticabatting eyelasheshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca mai are rost sa iti zic cum esti...>:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Himmm...Himmmm...Himmm mai Inna mai...

| Silvia a răspuns:

Cred ca toti putem fii simpatici in lumea virtuala daca ne dorim asta.

| YLLL a răspuns:

Foarte simpatica:*

| cioko19 a răspuns:

@Oz, eu o ador!phbbbbt
laughing
Esti simpatica Innahappy

| Pho3nix a răspuns:

Hehe...mai intrebi?
Esti extrem de simpatica.
Stii si tu asta.

Nu vrei sa ne combinam la cartela? Ca doar suntem amandoi pe vodafonerolling on the floor.

| SimpleSergio a răspuns:

Care este scopul acestei intrebari? vrei sa stii daca esti frumoasa sau nu? pentru ce? pe viitor vei concura pentru miss TPU? credeam ca alta e menirea TPU...nu sa descoperim oameni frumosi. Daca vrei sa aflii si raspunsul meu la intrebarea ta. Pentru mine unul nu e de ajuns sa arati binewinking...trebuie sa ai si ceva minte in cap. iar tu nu dovedesti ca ai.prin intrebarile care le adresezi aici... sper ca nu ma urasti acum... dar ti-am spus adevarul... ceea ce multi n-au curaj...si spun vorbe gen "te iubesc " fara nici macar sa te cunoasca...in ziua de azi se spune mult prea usor te iubescwinking...deja nu mai au sens aceste cuvinte speciale! .nu mai esti original cand spui te iubesc.
sper ca te-am ajutat...si sper sa nu devii o pitzipoancawinking... e plina romania sper sa nu aderi la acest stil de a fi! o zi placuta!

Întrebări similare