Știam eu că nu e amuzant!
Stai sa inteleg. Acum stii sigur ca nu e amuzant doar pentru ca cineva de care iti place, nu ii place videoul? Fuk logic .
NU IL PLAC!
Ce nu intelegeti?
Bine, bine.
Așa.
Esti neamuzanta . De Bogdan stiam deja ca este, nimic nou.
Bine.
Pastreaza-ti parerea.
Ma simt... criticat
Opa, de ce te-ai bosunflat? Tu chiar nu stii de gluma, ce naiba. Sau daca nu sunt ca Bogdan sa fiu mereu de acord cu tine, nu ma agreezi?
Nu ai de ce. E o simpla parere despre tine. Am una despre toti, cum toti au una despre orisicine. Multi imi evita intrebarile pentru ca vezi domne sunt la naibii sau mai stiu eu ce, ar trebui sa ma supere asta? Prost sa fiu.
Nu m-am bosumflat.
Si te agreez.
Parere? Crezi ca m-am suparat sau ceva?
Si nu sunt de acord mereu cu ea...
Poti sa zici orice. Eu raspund la intrebari daca stiu. Poti sa ma faci si nesimtit nu ma supar, daca nu e cazul
Si... de ce s-a facut asa de mult caz la intrebarea asta, de la o simpla intrebare, nu stiu.
Asa e facut Pamantul asta sa functioneze, daca nu e putina drama nu se invarte
Toate ca toate... imi e foame.
Ori nu ai inteles ce voia sa zica ori esti neamuzanta
Banuiesc ca prima varianta.
Recunosc ca nu am fost foarte atenta.Am lasat sonorul si m-am ocupat de altceva.
Mai vezi o data si fii atenta la ce zice. Daca nu iti dai seama asa, trebuie sa iti dai seama dupa ce °mimeaza° el.
Oke.
Ma mai uit o data.
Nici nu ma asteptam ca unui copil sa ii se para amuzant .
Ghindă, am 17 ani.
) Si? Stai inca in casa cu parintii si pe bani lor? Daca da, esti copil. Nici macar nu esti un adult daca stam sa ne luam doar dupa varsta (din punct de vedere legal ). Oricum stim amandoi ca nici nu ai vazut videoul ci doar ai raspuns asa ca erai ofticata de cand ti-am zis ca nimanui nu ii pasa de ziua ta de nastere. Inca un motiv care te face copil copac.
Stiu bine al 2 video. Stie omul cum sa te faca sa razi, chiar daca e stupid ce i se intampla.
Hai ca exagerati grav, daca ajungeti sa considerati ca cine nu-l digera pe Badea nu are simtul umorului, ba chiar dimpotriva, e mai usor de facut o imagine despre cei care se amuza din orice rahat debitat de Badea. Si, culmea, copiii n-ar rade la Badea. Ba chiar dimpotriva. In afara de mega-fanul dubios Coquina/Berzerka, nu stiu pe nimeni intreg la cap sa fie in limba dupa un asemenea personaj de televiziune.
Nu zic, unele faze pe care le-a comentat sau provocat sunt destul de memorabile, dar la rahatul asta postat aici (despre femei) chiar nu e nimic deosebit.
Test de amuzament:
https://www.youtube.com/watch?v=BFucsQTwWbo
Cine e mai amuzant? La cine razi mai mult? La Badea sau la Teo?
Well, Teo owns the show!
Interesant e ca pare si Mirciulica mai serios cand e cu ea.
Da, videoul ala nu am apucat sa il vad.
Nu cred ca exista vreun moment de liniste sau pauza conversationala intre aia 2
Da, Mircea e mai serios, pentru ca pana la urma, cand iei contact cu un prieten adevarat, vorbesti si de nasoale, adica inevitabil, ajungi mai usor la astfel de subiecte.
Ei sunt prieteni vechi si au o chimie aparte.
Nu poti sa spui ca Teo owns the show, ca nu e o competitie acolo care e mai funny.
Pana la urma a fost ceva spontan, o depanare de subiecte casual.
Si pe Teo o urmaream pe vremea cand era la ProTv, si nu ai cum sa faci o comparatie intre cei 2.
Au acelasi tip de umor, pentru ca niste prieteni adevarati se aseamana din acest punct de vedere.
Teo nu a avut prilejul sa fie prea transanta precum Badea, Badea are propria emisiune in care vorbeste despre absolut ce doreste, inclusiv despre nasoalele si stupizeniile care i se intampla.
Teo avea alt format, practic cam trebuia sa pupe in fund pe toata lumea.
Cand e cu Badea, mai apuci sa vezi diversitatea asta si partea nevazuta a gandirii lui Teo, Apuca si ea sa se destinda.
Sincer, pana sa vad videoul, am crezut ca te referi la alt Teo, unul din penibilii din haznaua comediei, adica stand up romanesc.
Si am crezut ca iar imi faci vreo comparatie intre Mircea si alt agarici.
Legat de asta, si de banuiala mea ca era vorba de alt Teo, nimeni nu are cum sa mi-l detroneze pe Badea.
Eu il urmaresc pe Badea de la 16-17 ani si practic mi-a fost ca o religie, din punct de vedere a ceea ce expune el si ce satirizeaza.
Nu ma intereseaza si nu m-a interesat niciodata politica.
Eu l-am urmarit strict din punctul de vedere al umorului, fiind interesata si aprobandu-l intotdeauna cand vorbea despre notiunea de iubire, sex, si alte probleme ale societatii.
E fix genul meu de om, din punctul de vedere al gandirii si nu cred ca l-am dezaprobat vreodata.
Cam asta e ideea cu Badea si despre cat de mega-fana sunt eu, adica a avut o influenta asupra mea, nu zicea ceva nou, adica nu apucam sa invat mare lucru, ca in principiu asa gandeam si eu, dar pot spune ca el reprezinta religia mea.
Da, in privinta unor chestii de societate si eu il aprob. Dar are prea multe scapari si se maimutareste mult, de aceea nu prea-l agreez. Teo mi se pare mai rafinata. Ca face alt tip de emisiune e vorba de o meserie, fiecare presteaza altceva. Dar, ca si persoane strict vorbind, desi seamana, da, fiind camarazi de atatea zeci de ani, totusi, Teo mi se pare ceva mai mult, mai ales ca nu e animal politic. Ea o fi pupand tot felul de agarici in fund, dar si Badea face la fel la alt nivel chiar mai grav.
Dar pe acesta, le stii?
https://www.youtube.com/watch?v=6WJJrucK1Jc
https://www.youtube.com/watch?v=YAqQVRoT99Y
Primul video nici nu e Badea. Al 2 da, l-am mai vazut de mult.
In primul nu este Badea dar este un videoclip distractiv.
anonim_4396 întreabă:
Emilia19 întreabă: