| Satisfaction a întrebat:

Vi se pare ca demi are o voce buna? http://www.youtube.com/watch?v=RGqFeXKTOZg mie nu mi se pare buna ci foarte buna

10 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

În ziua de azi, acest gen infect de muzică nu mai spune nimic despre vocea cântărețului. Toți au voce modificată pe calculator, nu îți mai dai seama cine cântă bine și cine e afon.
Personal cred că Demi Lovato e doar o pițipoancă care s-a dat bine pe lângă Disney, fără pic de talent și a ajuns și cântăreață. Evit să ascult acest gen de muzică asemănător cu manelele. La fel si Justin Bieber, Miley Cyrus, Selena Gomez și alți maimuțoi din-ăștia.
Baftă

| Satisfaction explică:

Ba nu-i adevart pentru ca nu seamana deloc cu manelele. si ceilalti canta bine. si daca nu asc acest gen atunci ce asc?

| Dean1996 a răspuns:

Nici mie nu imi place genul asta...
Ador rock-ul alternativ, si orice contine rock.

http://www.youtube.com/watch?v=c-tqzcq1BY0&feature=mfu_in_order&list=UL
Nu ma astept sa iti placa daca asculti demi lovato, dar asta e:))

| Satisfaction explică:

Ei bine fratele meu asculta rock si ma molipsesc si eu

| TeoPT a răspuns:

@Apocalipsa
De când numai genul ăsta de muzică există?
Nu înțelege greșit, îmi place pop-ul, dar cel de calitate, precum Ace of Base, Cher, Modern Talking. Nu Bieber, Hannah Montana și ce mai ascultați voi. Ba da, seamănă foarte mult cu manelele.
Și ca să îți răspund la întrebare, ascult tot ce se poate numi muzică de calitate.
Rock de toate felurile ( în special hard rock, heavy metal, alternative rock și folk), pop-ul din anii 90 si de la începutul anilor 2000, muzica disco-pop a anilor 80, chiar și rap. Dar de calitate. Părerea mea este că singurul om în viață care scoate rap de calitate este Eminem. Ascult muzică, nu idioțenii precum house, pop comercial, rap comercial, clubăreli și cocalarisme care se aseamănă foarte mult cu manelele, așa că nu mă contrazice.
Bun, ți-am răspuns și la întrebare.
Baftă

| Satisfaction explică:

7h30 stai un pic ca nu ne certam am inteles ce muzica iti place si ce muzica imi place mie asa ca gata...thnx

| TeoPT a răspuns:

@Apocalipsa
OK, dar cine a zis că ne certăm?
Mi-am exprimat opinia (și dezgustul) și nu cred să fi spus ceva ieșit din comun. Asta o să rămână părerea mea, tu asculți ce vrei, normal că da. Dar nu mă contrazice când spun că artiștii de genul ăsta sunt praf. Până la urmă, gusturile nu se discută, dar asta nu îi face mai buni pe cei ca Justin Bieber și Miley Cyrus.
În fine, nu m-am certat cu tine și până la urmă fiecare ascultă ce vrea, dar mi-am exprimat opinia. Baftă

| Satisfaction explică:

7h30 de ce sa nu te contrazic cand spui ca acesti artisti sunt praf? parca tu ai zis ca gusturile nu se discuta. odata zici un lucru apoi il schimbi. nu stiu ce sa mai inteleg... dar in fine.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Si eu sunt de parere ca Demi are o voce buna, dar NU (as si sublinia daca s-ar putea) foarte buna.Hai sa recunoastem, nu se poate compara cu Leona, Beyonce sau Celine Dion!
Bafta!

| TeoPT a răspuns:

@Potrocala
Cu toate că gusturile nu se discută, acești artiști sunt praf de tot, și nu e doar opinia mea. Dacă gusturile nu se discută nu înseamnă că artiștii ăștia au o valoare, tot praf rămân, ei rămân la fel indiferent dacă gusturile se discută sau nu. Că îi asculți, treaba ta, nu am nimic cu tine, dar am spus un adevăr despre acești artiști. Baftă