| AndaWest a întrebat:

Vi se pare ceva anormal pentru o fata de 19ani sa nu aiba hi5, facebook si alte porcarii pentru ca nu imi place sa ma maimutaresc in oglinda si sa ma pozez din 5 in 5 secunde? cand iy spun cuiva ca nu am hi5 sau ce stiu eu, se uita la mine de parca as fi ciudata, am vreo boala cevalaughingce lume, doamneoh go on

Răspuns Câştigător
| ATHOS a răspuns:

Uita-te la mine! Nu am nici eu si, cu toate acestea, vezi ce frumos sunt?
Stai linistita, cei care doresc cu adevarat sa-ti fie prieteni nu-si nici o problema din asta.
Bafta!

11 răspunsuri:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

N-ai niciuna. Dar o fata la 19 ani ar trebui sa aiba macar una dintre ele [hi5, facebook, twitter, netlog, myspace, etc.]. Oricum, stai linistita, n-ai nimic! @tarziu: Se zice hi5 si facebook. @ATHOS: Amuzant raspuns, dar ai grija sa nu ti se stearga.

| alessia a răspuns:

Nu mi se pare ceva anormal...de ce sa fie anormal? exista persoane la care nu le plac asemea lucruri...tonguefiecare face ce vrea.doar e viata lui.si nu trebuie sa te uiti ciudat la cineva care nu are hi5. facebook si alte chestii din astea. e nesimtire.(parerea mea)pa-pa te-am :*

| darrio2007 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa te pozezi la 5 secunde. Pui o poza atat.

| AndaWest explică:

@LolaKissTheGirl hmm, de ce ar trebui? doar pentru ca au toti? nu mi se pare ceva indispensabil

| tarziu a răspuns:

Cum? nu ai haifaiv? nici Facebook? ai kent ba Liviu!?!

| tarziu a răspuns:

@LolaKissTheGirl mi-a mai spus cineva si am pus pariu ca se scrie asa cum am scris eu. Asta inseamna ca am pierdut? sad

| TheCritic a răspuns:

Nici eu nu am...am doar yahoo, hotmail si TPUbig grin.Nu-mi umplu adresa de e-mail cu porcarii, comentarii si cereri de prieteniebig grin

| xDudeee a răspuns:

Dap, ciudat! Dar stii ce e mai bine asa! Mai bine desteapta decat la moda!

| cosmy6886 a răspuns:

Nu. nici eu n-am hi5, si nu se uita colegii la mine vai, ala n-are hi5, nici nu-mi place sa apar in poze. big grin

| niiil a răspuns:

Sunt de acord cu tine. site-urile de socializare mi se par niste porcarii in care toti vor sa para cum nu sunt de cele mai multe ori persoanele acolo par vai de mine si in fond si la urma urmei vai de ei. nici eu nu am hi5 facebook twitter sau alte site-uri si bravo tie ca naibatting eyelashes sa nici nu-ti facilaughing

| piticuta_8497 a răspuns:

Fiecare face ce vrea daca tu nu vreai sa iti faci nu pune la suflet ce spun alti.