Nu e normal, dar pentru asta, ar trebui "sa multumim" partidului PSD, care pune presiune pe privati, pentru a hrani votantii asistati social si familiile tuturor din sistemul bugetar.
Asistarea sociala ar trebui sa fie mult mai dura. Eu as prefera sa le ia copiii si sa ii amendeze, daca nu sunt in stare sa lucreze nicaieri. Sunt de acord sa fie crescuti copiii din cotizatiile noastre, dar fara trantori. Sa se vada cu ei la usa. Mai bine sa primeasca bani asistentii sociali, decat betivii care au facut copiii. Banii aia sunt pentru a le asigura copiilor conditii, nu pentru bere si pacanele.
Alta masura, persoanele care ajung in situatia aia, nu ar trebui sa mai aiba drept de vot.
Nu mi se pare normal și corect.Stii cât nu suport amărâții? I-aș bate pe lichele alea pana moare ca și asa nu îi înghite nimeni mai sunt și jegosi pe deasupra.Din păcate specimenele astea nu au lege sa ii sterilizeze cineva sau sa fie băgați in pușcărie fără sa li se ofere ceva copiilor, ba chiar din contra li se mai face la un prost mila de ei și le mai da haine, mâncare etc și uite asa se învață putorile sa nu se ducă la munca.Ti se face scârbă numai când ii vezi
Îți înțeleg supărarea,nici mie nu mi se pare corect. Mi-e scârbă de astfel de oameni. Fac atâția copii și apoi cer ajutor pentru că le este prea greu deși există prezervative și alte metode de protecție. Adică, să ne scuze, dar nu e vina noastră că se *** ca iepurii, le place că nu degeaba au atâția puradei, ar trebui să îmi fie milă din cauza asta? Pe lângă asta acei copii sunt adesea condamnați fără drept la apel la o viață nașpa la fel ca cea a părinților lor, doar minunile îi salvează și asta foarte rar. Principala întrebare este de ce li se permite unor asemenea oameni să aibă urmași. Ei bine, răspunsul la a treia întrebare este din punctul meu de vedere este compasiunea asupra categoriilor sociale defavorizate(astfel de situații nu ar trebui să fie incluse ) și nepăsarea autorităților în privința găsirii unui loc de muncă pentru aceste persoane. Autoritățile nu prea au nimic de pierdut din asta. Teoretic fiecăruia i se oferă un loc de munca, practic nu le convine munca și nimeni nu ia măsuri.
Nici pe mine nu mă încântă ideea cuplurilor cu mulți copii, chiar dacă au posibilități materiale.
Pentru că acei copii pot fi privați de anumite lucruri.
Părinții sunt numai doi. Nu e acelaș lucru când grija și atenția părintească se împarte la doi copii sau se împarte la 6 copii.
Matematic nu e acelaș lucru. Chiar dacă părinții fac față.
S-ar putea să greșesc. Dar asta e părerea mea.
Sunt tot felul de oameni, nu trebuie sa judecam lucrurile doar din perspectiva noastră. În alte tari chiar se trăiește bine din ajutoare sociale, la noi se cam moare de foame, nu mi se pare ca statul roman ajuta vreodată pe cineva. Ăștia de care zici tu, oricum sunt oameni foarte simpli, statul ar face un bine dacă s ar implica în educarea acestor oameni și a copiilor care oricum sunt defavorizați
Keegan întreabă: