Stiu, doar ca nu am vrut totusi sa comentez raspunsul ei (prea mult ), pentru ca simt ca o vorbesc putin pe la spate... daaar... daca tot m-ai ispitit, ai dreptate. Reactia si raspunsul ei sunt complet deplasate si exagerate, pe putin spus. Tocmai un pic mai devreme am dat peste un alt raspuns de-al ei care mi s-a parut exact raspunsul unei femei care ia intotdeauna partea femeii si care are ceva cu barbatii.
As da linkul, dar ai spus ca nu poti sa il vezi.
Nici eu.
Prima ( si ultima ) petrecere la care am fost...a fost cea din clasa a 8-a, m-am dus mai mult de gura colegilor, sfarsitul anului, multi au plecat la alte licee, am zis ok, macar atunci sa ne strangem cu toti, dupa aia pe multi dintre ei nu i-am mai vazut, acum am terminat liceul, si parca mi-e dor de nenorocitii de colegi din liceu, erau niste lâlâi majoritatea, erau pusi pe caterinca non stop, glumeti.
Cat despre mine cum am scris mai sus, nu-mi plac petrecerile, prefer ca seara sa citesc o carte intr-un loc intunecat, linistit ( mai ales ) daca este liniste din aia de moarte, sa-mi aud doar respiratia, este perfect! ( la faza cu locul intunecat si linistea de moarte, sunt sigur ca acum crezi ca sunt putin psihopat, e ok, stiu ca sunt putin psihopat, putin mai mult, dar nu-mi pasa ce cred oamenii, asa imi place mie sa fiu, foarte retras si tacut )
" sunt sigur ca acum crezi ca sunt putin psihopat, e ok, stiu ca sunt putin psihopat, putin mai mult, dar nu-mi pasa ce cred oamenii, asa imi place mie sa fiu, foarte retras si tacut
" stai linistit ca te inteleg perfect. eu sunt o fire foarte linistita, prefer linistea decat petrecerile sau "nebuneala". decat o onomastica tampita prefer sa stau singur sa ascult muzica ( de preferat clasica ) sau sa fiu doar eu si prietena mea. dar asta nu inseamna ca sunt ciudat sau nu sunt de treaba cu a zis fata aia, de aia mi se pare o prostie ce a zis.
Chiar sunt de treaba. Doar ca foarte putini sunt de acord cu afirmatia asta. )
Pentru vanatoarea de iepuri chiar nu as fi crezut ca mai timp. Daca pierzi prea mult timp cu iepurii, contul tau s-ar putea simti singur si..prafuit. Nu cred ca am vrea asta.
Trebuie inteles faptul ca de multe ori frustrarea,ura fata de noi /lume vorbeste in locul nostru, in mod clar nu cred ca e un motiv incat sa fie parasit acel baiat, daca asa zisa iubire din ziua de azi se destrama pentru atat ce sa spun, la modul cum a scris mayar cred ca a exagerat, de fapt din raspunsul ei deducem ca a fost tradata, dezamagita de baieti, ea find obsedata compulsiv e nu judec pe nimeni
Nu cred ca a avut ea asa ceva stai linistita. nu cred ca e cineva tata de disperat in cat sa stea cu o fata cu asa personalitate. mereu gaseste vina doar la baieti, ei trebuie sa faca tot etc etc, si mai e si sumper religoasa, dar nu una de treaba. e genul " daca ateu e rau cu un religios e un nenorocit, invers nu e vreo problema "
Posibil. Pana la urma ar avea sens de ce dispretuieste atat toti reprezentantii sexului opus.
Adevrul este ca eu nu am apucat sa ii vad latura religioasa. Tocmai cand ma gandeam ca nu se putea mai rau.
Grav nu, dar mai tirziu poate ca lui nu o sa ii placa sexul in grup si ei da. Daca ajungi sa intrebi ce sa faci intr-o astfel de situatie, esti clar cu pluta. Sau poate ca tu te duci la genul gresit de petreceri.
Aia exagereaza, plus ca mayar aia generalizeaza cu sterotipul "barbatii sunt facuti din otel ei nu simt nimic" ce sa faci inca exista persoane din evul mediu care gasesc scuze la violenta si chiar o incurajeaza cu faza cu datul cu papucii in cap.
"feminista" de aia din secolul 21. daca un baiat da intr.o fata e nenorocirea de pe pamant dar invers nu e vreo problema.
Trebuie sa o insoteasca pe fata la evenimente care sunt importante pentru ea si il vrea acolo cum e majoratul celei mai bune prietene sau nunta unei rude, banchetul, etc, dar nici eu nu merg la party uri, nu imi plac, prefer sa ma plimb cu ea sau sa mergem noi undeva cu un grup restrans, noroc ca si ea prefera tot asta
Era bine sa mearga ca na asa cica trebuie, dar daca nu te simti bine si mergi acolo doar ca stai ca boul, la ce bun?