Eu nu am intlnici nici macar 1 persoana cu disabilitati care sa intre in descrierea ta. Niciuna.
E o exceptie că ai intâlnit așa ceva. In general, ăștia sunt bătuți de soartă. Pe bune
Tu ai început sa ai repulsie fata de orice vietate de pe pământ,sau doar dezvolți subiecte ce îți trec prin cap pe moment?
Eu nu am întâlnit oameni cu handicap sa fie cum spui tu sincer.Iar dacă printre ei mai sunt și câțiva scorțosi, tu cum ai fi având o dizabilitate, fiind diferit fata de toți și fără speranța de reabilitare fizica, fără sprijin sau măcar o rampa pentru căruț amplasata la autobuz sau magazin, muncind 8 ore sau mai bine cu nici un leu pe ora si cu 300 de lei pensie de handicap?
Eu am intalnit o persoana cu dizabilitate la picioare,care de cand a fost angajat lao fabrica de mila pe un post de inspector de securitate,a inceput sa fie increzuta,sa caute certuri,imbarligaturi intre oameni,sa fie laudaroasa cu noi, sa se laude cu ce haine de firma are si sa minta cat de influent este! Pe mine si pe alti prieteni ne-a pacalit este plin de relatii si ca ne ajuta cu angajarea pe mine si niste cunostinte si cand i-am dat cv*urile sa ni le depuna, nu ne-a sunat nimeni pentru interviu! Si in master am mai intalnit la camin un student cu dizabilitate la spate care, tot asa facea pe increzutul si cu figuri asa aiurea pe burta goala! In viata nu e bine sa te dai mai smecher si mai tare decat esti, indiferent ce boala si situatie ai!
denisalove10 întreabă: