anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare normal ca un coleg sa refuze sa le faca poze elevilor unei anumite profesoare la un cerc?

In timp ce ii pozeaza pe absolut toti ceilalti elevi ai altor profesori? Considera ca acea profesoara ar trebui sa le faca singura poze elevilor ei si se mai socoteste si ofuscat cand profesoara ii reproseaza acest lucru.

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sincer, nu inteleg care-i problema ta.
Pui zeci de intrebari pe aceeasi tema, asa incat ne-ai convins (cred) ca esti o neadaptata.
Din cate imi dau seama, lucrezi in invatamant.
Stiu foarte bine cam ce fel de jungla poate fi cancelaria; am trait in jungla aia timp de 26 de ani. Dar sa ai tot timpul probleme cu toata lumea, e deja de domeniul patologicului.
Nici nu vreau sa-mi imaginez cam ce fel de atmosfera iti creezi, SINGURA, la serviciu.
Incearca sa nu te mai victimizezi atata si sa te adaptezi mediului. In fond, esti nevoita sa-ti "suporti" colegii 4-5 ore pe zi. De ce sa nu faci orele alea cat mai placute? Si, nici macar nu sunt "ore", ci doar pauze.
Sunt convinsa ca, dupa raspunsul asta ma vei bloca. Imi pare rau ca nu ti-am raspuns ce voiai sa auzi dar, crede-ma ca exact asta e impresia pe care ne-o dai cu postarile tale.

| anonim_4396 explică (pentru ardnaxur1961):

Mai ai oleaca si-mi spui, pleaca la spitalul de nebuni ca restul oamenilor ca noi sunt normali si bine intentionati.Cine esti tu sa-mi urmaresti postarile si sa vii sa ma insulti? Nu ai ce vorbi cu mine, lasa-ma in pace.Cine esti tu sa judeci oamenii si despre care "noi" vorbesti? Nu ti se pare ca deja esti deplasata?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Nu te obosi.Am dat si eu acest gen de raspuns si m-a blocat!
In curand, nu va mai avea cine sa-i raspunda!

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pai, e prima data cand ma obosesc. M-a turbat cu postarile astea de frustrata. Tu ai vazut cate are? Si toate, la fel. E o victima! Si, daca m-a blocat? Ete de ce n-o sa dorm eu la noapte!

8 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Da.
Ai dreptul sa refuzi. Indiferent ca e vorba de orgoliu sau mai stiu eu.

| anonim_4396 explică (pentru ToKen):

Inseamna ca am de-a face cu un porc.

| ToKen a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-s in masura sa ma pronunt.

| anonim_4396 explică (pentru ToKen):

Mai pe sleau spus. Oricum, nici nu mai raspunde ca se vede ca esti din tabara genului asta de oameni. Poza ta este vulgara, te blochez.

| Fatamuntilor a răspuns:

Traim intr-o tara libera~deci DA!