Mi se pare normal dacă le da pe gratis.
In rest dacă vrei sa cumperi ceva perfect igienic, nu ar trebui sa te mai duci in hipermarket-uri.
Ehh, la ce igienice sunt unele masini care livreaza paine flutirasele alea erau cele.mai igienice... cat despre idee, ce nu face lunea de frica gay ilor
Nu inteleg ce atata interes. Da imi pasa, da inteleg tot, dar hai sa nu ne stresam.
Am vazut oameni care se cearta pe strada pentru asta, nici nu se cunosc dar se cearta. Ideea e ca se poate si in liniste.
Corect. In weekend stam linistiti acasa sau iesim la o padure, ceva. Liniste!
Nu inteleg de ce sunt atat de disperati
Ieri cand am mers sa ma plimb erau peste tot persoane cu fluturase de genul ala
La mine s-au pus pe masini + in posta
Fereasca 'sfantul'au luat-o razna oamenii astea
Nu am nimic cu ei, doar sa nu adopte copii
Nu e nici normal si nici igienic.
Dar sunt intr-adevar disperati pentru ca s-ar putea sa isi ia o mare teapa:
http://www.hotnews.ro/......-acord.htm
Că bine le zice Nelu...
Da, chiar am fost surprins. Sincer, ma asteptam la altceva in zona rurala - unde teoretic este electorat hardcore PSD si influenta bisericii este foarte mare.
Daca nu l-ai vazut, iti recomand si acest reportaj:
https://www.youtube.com/watch?v=7ezjeIXH5i8
Autorul (care este german) a avut o intalnire de gradul 0 cu jandarmii in Piata Victoriei - desigur, absolut intamplator, fara nici un motiv special cum ar fi documentarul realizat in fieful unui anumit sef de partid.
Pentru oamenii din reportaj care au curajul sa vorbeasca liber, respect. Incep sa am dubii serioase ca zona rurala voteaza cu PSD din convingere - poate sub amenintare (popa cu afurisenia, primarul cu banii).
Nu-l văzusem.
Da' chiar, de ce nu le ia, dom'le, şi cimitirele?
Da,e normal si igienic, cum e si pupatul icoanelor dupa inca 50 de persoane, macar stii de unde ai luat boala - de la biserica si apoi mai stii si unde s-ar putea sa nu o poti trata ba chiar sa te imbolnavesti mai grav - la spital, ca la ce conditii sunt prin unele locuri chiar trebuia sa fie folositi banii pe alte lucruri mult mai..constructive.
Chiar si asa, tot e mai normal si igienic decat doi barbati care intretin relatii a... (daca tot aduci argumentul normalitatii si igienei)
Tu nu faci dus inainte sa te ***?
De ce ai mentionat barbatii si nu femeile?
Ca lesbinele ne plac ))))))))))
Realizezi ca igiena nu tine de orientarea sexuala a omului, nu?
Asta e cea mai mare problema a Romaniei " parca nu se pot linge ostentativ pe strada si in cluburi de gay, sau sa se penetreze... dupa oral si un parlit de asta sa adopte un copil, hartia aia de casatorie nu e mai mult pentru mine decat ca si o hartie igienica te poti sterge undeva cu ea ca oricum nu se mai crede in dumneZeu azi asa tare si e clar ca aia nu prea il au aproape, iar referitor la punga nici nu as mai cumpara cipsuri in semn de protest daca nu iti convine.
Hartia aia nu e chiar degeaba, practic iti imparte munca ta cu a acelui om in cazul unui divort.
Am vrut sa specific si asta dar eu mai mult o percep ca un dezavantaj in cazul meu, dar gandind rational sunt modalitati si aici daca la o cearta nu se pot impartii, si acele lucruri sau averi cum vrei s-o iei se pot trece pe numele fiecaruia si trecute jumi juma. Ba chiar la uni nu le convine chestia asta si o pune pe sotie sa semneze un... nu imi vine acum dar practic in caz de divort averea nu se imparte.