Ii cam motiveaza pe unii sa dea raspunsuri monosilabice la intrebari cu care sunt total paraleli.N-o cataloghez in termeni de "normal" sau "anormal", spun doar ca ma enerveaza.Dar mna, le trebuie trafic.
Depinde...aşa mai răspund şi oamenii la întrebări.Îl consideră un motiv în plus.
Afecteaza putin calitatea raspunsurilor. Este o idee buna problema este la unii useri, oricum administratori/moderatorii le verifica raspunsul si decid ei la cate intrebari au raspuns bine sau la vrajeala pentru a ajunge in varf.
Nu mi se pare ok ca raspunsurile sa fie oferite aiurea, doar pentru a castiga. Insa in afara de acest lucru, este ceva destul de interesant. Sa fii si rasplatit pentru faptul ca ajuti alte persoane. Insa problema este ca nu ar trebui sa astepti nimic in schimb, sa o faci pentru ca asa vrei, dar...
Mda, ''lupta '' în sine mi se pare normală, atitudinea a unora dintre ei nu, dar asta nu înseamnă că toți sunt la fel.
Pai,mie nu mi se pare ok.Am inceput sa cred de cateva zile de cand am cont TPU ca uni si-ar scoate ochii pentru un tricou.De aceea nu o sa ma vedeti pe mine pe primele locuri niciodata.
Asa e.Am vazut ca unii raspund la intrebare chiar si dupa ce este ales castigatorul si numai are nici un sens sa mai zici ceva.
Da, atata timp cat fiecare raspuns participant este verificat, pentru ca administratorii sa fie siguri ca,(virgula) castigatorul nu a dat spam-uri doar pentru a castiga