| Mirel1995 a întrebat:

Vi se pare rusinos ca un adult sa manance jeleuri sau alte dulciuri care se zice ca sunt pentru copii?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Voi nu aveți limite în numele lui jesus sa nu judecați, criticati, bârfiți, ce popor iahve ai creat și tu nebunule, chiar contează ce consuma un om? Dulciurile sunt pentru copii? De ce pentru copii? De ce nu sunt fructele pentru toți? Lăsați ma oameni sa facă ce vor, în luna mai preturile vor creste cu 40% sa vedem dacă o sa mai aveți timp de bârfe, judecați

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu. Fac asta oricand, in public, cu rupere de...

| RAY a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Roshen napolitane rosu

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru RAY):

Imi plac alea verzi, cu cacao.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu. Poți mânca jeleuri la orice vârsta dacă îți plac.

| 1997onur a răspuns:

Prosti ce treabă are ma Dulciurile cu adulți ia ma lasă ma cu adulți ăștia ca la ăștia maturitate nu are limite că-mi faci nervi cu adevărat cine zice frate ca Dulciurile sunt pentru copii?

| 1997onur a răspuns:

Eu mănâncă în fiecare ca zi Dulciurile frate nu-ți mai spun câteva doze de aloe vera reci beau vezi kekul ăla din mână mea din poză? Bucățică aia a mai rămas dintr-un kek care puteau sa mănânce 5 persoane laughing)))

| Mirel1995 explică (pentru 1997onur):

Naspa vere in ritmul asta nu o sa ti o mai vezi de burta

| 1997onur a răspuns (pentru Mirel1995):

O viață am și asta o trăiesc cu dulciuri așa cum vreau eu cine nu ma placi cine nu ma suportă și n-are loc de mine sa fie sănătos nu doresc răul la nimeni frate.

| 1997onur a răspuns:

Mulți sunt falși frate minte ca Dulciurile sunt pentru copii dacă le arată acum niște tofifi cu fineti ști cum iese aicia? omor da crezi ca le dau? Pai nu erau ei aia maturi? laughing)))))

| MotanulAlbastru a răspuns:

Eu nu mai mănânc de când am auzit că unui băiat de pe TPU i-au căzut ouăle după crying(( acum umbla pe aici mereu supărat.