Daca omu se imbraca curat si okey, e f bine, nu cont ce haine sunt. Poate sa poarte ce vrea daca e om, respecta si stie sa se comporte, in rest nu conteaza altceva pentru mine, daca mai are si ceva in cap, chiar e super de super.
Pe mine ma int ce om e, nu ce haine pune peste acel om.
Imbracamintea este ca o carte de vizita. Da, trec cu vederea daca se imbraca obisnuit, banal, dar nu o fac cand hainele sunt murdare pe el in permanenta, cand nu le spala, desi are posibilitati.
„Vi se pare superficial să desconsideraţi o persoană pe motiv că nu pune preţ pe îmbrăcăminte"
Da.
„că poartă haine care nu i se potrivesc"
Ce înseamnă haine care nu i se potrivesc?
„Nu credeţi că neglijarea vestimentaţiei este un defect ce n-ar trebui trecut cu vederea?"
Nu.
Ce înseamnă neglijare?
"Ce înseamnă haine care nu i se potrivesc?"
Înseamnă haine care nu sunt potrivite pentru silueta ei.
"Ce înseamnă neglijare?"
Înseamnă că nu-i pasă cu ce se îmbracă, nu o interesează dacă hainele acelea o avantajează sau o fac să fie şleampătă.
Cred că mai mult mă deranjează dacă e prea obsedat de haine. Adică există un nivel al decenței, să fie haine curate, neșifonate, eventual mărimea corectă. Majoritatea persoanelor se îmbracă banal și nu e nimic ieșit din comun. Nu e ca și cum o să vezi oameni cu chiloți rozi bombon puși peste pantaloni în dungi și eșarfe în loc de curea. Adică chiar și cei mai slab dotați intelectual oameni se pot îmbrăca într-un mod pur și simplu decent care să nu atragă atenția prea mult nici negativ, nici pozitiv. Și asta mi se pare cel mai ok. Când ajungi să fii obsedat de brand-uri și modă îmi pierd interesul și mi de pare un lucru mult mai neatractiv decât un stil banal și doar atât.
Nu.Hainele care le poarta sunt direct proportionale cu personalitatea si caracterul care le are. E o imagine care o arata lumii, cum e ea/el pe interior.
O reprezinta, daca te imbraci ca o pitipoanca sau cocalar ei bine vei fi tratat/a ca una/unul. Sau neconform varstei.nu poti sa faci figuri daca lumea te trateaza altfel.
Daca te imbraci ca un politist vei fi tratat ca unul.
Nu neaparat, destui oameni destepti si cu caracter se imbraca simplu chiar de la second, dar curat si okey, si nu e nici o problema.
Cartea de vizita este cum te porti, ce ai in cap, ce caracter ai, nu ce haine pui, ca poti pune haine la moda si sa fi prostul prostilor si la caracter si la minte. Din contra, multi se imbraca sa para altii decat sunt, deci chiar poate fi cat se poate de falsa cartea aia de vizita.
Deci nu e asa relevant. Pe mine ma int omul ala, nu hainele ce le pune pe el.
Daca e la strand in slipi si are calitati, il apreciez.
Pai stiu chestia asta, da eu zicem tocmai de aia de se imbraca sa para mai "bengos" decat sunt.
Chestia aia cu nu judeca o carte dupa coperta mi se pare o prostie, la unii oameni se citeste pe fata ce caracter au daca asculti de intuitie, privirea care o emana, sunt unii ce pot citi un om numai din felul cum se prezinta.
Nu este un defect dar pot sa zic ca hainele conteaza pentru prima impresie dar daca persoana aceea nu vrea sa se ingrijeasca nu o injur sau ceva, doar ca aleg pe cineva aranjat fata de cineva care are hainele mereu murdare.