anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Privind femeile, sfarsesti prin a crede in mitul cu supraoamenii, in care fiecare valoreaza cat 2 barbati! Ambitioase, dinamice, emotive si eficace, fac ca interventia lor in viata sociala sa fie intuitiva, psihologica, benefica. Va doresc sa aveti pretuirea colegilor, iubitilor, prietenilor si sotilor vostri astazi si, in toate zilele! Un 8 martie cat mai placut, cu multe flori frumoase ca si voi!

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Oliana, eterna doamna a societatii TPU, mereu atenta, generoasa si binevoitoare! Iti multumim si-ti dorim aceleasi bucurii si tie.In ce ma priveste, n-am sa uit niciodata ca, daca mai sunt astazi pe acest site, vorbei tale bune si incurajatoare i se datoreaza.Si chiar daca nu te-am mai auzit de mult timp, nu-mi fac griji:stiu ca Dumnezeu te iubeste si mi-e de-ajuns! Numai ganduri bune!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mulţumesc şi o viaţă frumoasă să ai.
Pa, pa.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Mulţumesc! Îţi doresc o primăvară frumoasă, bucurii să înmugurească în sufletul tău în fiecare zi!

| Dara a răspuns:

Multumesc! Astazi chiar am avut surprize placute de dimineata, am fost rasfatata (nu ca n-as fi mereu!), m-am simtit femeie, iubita, mama si prietena... a fost o zi cu adevarat speciala.
Iar tie Oliana, desi ziua e trecuta, iti doresc aceeasi pretuire si numai bucurii. O primavara plina de caldura si gingasie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc... blushing