Viata e frumoasa.e un miracol dar cateodata e si grea, in viata din pacate apare si suferinta.
Daca ai banii,sanatate,iubire da, daca nu incerci sa le ai, viata e o condamnare la moarte asta e adevarul, e viata frumoasa? depinde cum o gasesti tu, cum o percepi prin ceea ce simti tu, cateodata e rea, cateodata e frumoasa, fericirea e o iluzie
Dacă ai niște principii bune după care să o trăiești, atunci va fi frumoasă. Oricum toți trecem prin probleme în viață, atitudinea pe care o avem atunci si felul în care le rezolvam ne fac să fim sătui de viață sau să ne dorim să o continuăm. In opinia fiecaruia raspunsul e diferit, eu am un scop fain si privesc partea plina a paharului, asa ca in opinia mea viata e frumoasa
Doar dacă te bucuri că trăieşti eşti fericit, vesel, sănătos şi nu ai lipsuri materiale, sentimentale, etc
Depinde fiecare cum vede lumea asta.Pentru mine nu e.Din ce in ce mai multi oameni rai, animale cu 2 picioare, multa tristete, multa ura, invidie, rautate.
Asta cam asa e.
Nu vrei să ți-o fac eu mai bună?
Nu
Viata este mai mult decat magic, este superba.
Noi o vedem urata din cauza oamenilor rai din jurul nostru, din cauza parintilor, prietenilor, din cauza anturajelor proaste in care ne bagam si lista poate continua.
Daca realizezi ca traiesti cu niste oameni care te trag in jos din toate punctele de vedere, este foarte bine, este bine pentru ca poti sa pleci de langa ei si sa iti traiesti viata in bucurie, in pace si iubire.
O alta problema este ca noi ne lasam manipulati de ceilalti, asta este o problema destul de grava.
Spiritul de turma...mai pe romaneste.
Degeaba dam vina pe tv, religie s.a.m.d daca noi nu ne vedem de viata noastra, daca noi nu bagam in seama ca***ul care ne este servit prin tv si alte modalitati de a spala creierele oamenilor.
Pentru mine viata este foarte frumoasa, pot sa vad, sa merg, sa iubesc, sa ajut alti oameni etc.
Chiar daca am fost in depresie acum ceva timp, chiar daca am vrut sa ma omor...am realizat ca am vrut sa fac toate chestiile alea din cauza oamenilor din jurul meu, am realizat ca trebuie sa plec de langa ei si sa-mi traiesc viata dupa propriile reguli, nu dupa regulile lor bolnave.
Daca te iluzionezi sa crezi ca e frumoasa, atunci asa o fi. In realitate prezinta mult mai multe aspecte negative decat pozitive. Asta poti sa observi si tu.
Printre beneficii se numara imperialismul si expansionismul american, jihad si ''razboaie impotriva terorismului'', religii pline de bigotism si prostie, oameni indoctrinati in maniera libertina de la cele mai fragede varste, coruptie in floare, instabilitate financiara si curand pierderea identitatii nationale aka problema emigrantilor.
De cealalta parte, de partea umanista, gasim ce? Bucuria de a-ti exercita hormonii asupra altei fiinte si a-ti educa plodu'? Nici astea nu-mi par prea favorabile daca le punem in contrast cu partea opusa, cea mizantropa.
Acuma' ramane la latitudinea ta sa decizi.
Depinde cine o traieste.
Daca vorbim despre persoanele in depresie, care se confrunta cu nedreptati in fiecare zi si sunt umiliti pana ajung la sinucidere, nu este prea frumoasa viata.
Daca vorbim de un om fericit, cu un job caruia ii place si e stabil, o familie si ceva bani la pusculita, pentru acel om e o viata frumoasa.