După noi? sau inaintea noastră? după noi nu stim cum va fi, adică după ce murim noi, acum in timpul vietii noastre nu e asa frumoasă viața.
Poti sa fii milionar in euro si sa ai alte lipsuri, iar viata sa ti se para oribila sau poti sa fii un om modest care pune accent pe alte aspecte si care se multumeste cu putinul sau, fiind astfel fericit. De asemenea, viata aduce cu ea, inevitabil, si momente mai putin fericite. Depinde de tine cum le manageriezi si cum reusesti sa treci peste. Pe scurt, depinde de fiecare cum priveste.
Daca am accepta viata asa cum este ea cred ca neam sinucide in mare partea asa ca preferam sa traim in ipocrizie si speranta false, omul e o fiinta care traieste doar cu sperante atat si dorinte deserte, e viata frumoasa? ce inseamna frumoasa? e asta un scop sa fie ia frumoasa? omul mereu vrea ceva ce nu are astfel ajunge frustrat, complexat mai mereu si astfel realiseaza ca dorintele lui i fac viata un iad, cred ca viata e o calatorie de rele si bune important e sa le traiesti pe toate si sa te bucuri de fiecare clipa a vieti
Depinde din perspectiva cui privesti. E diferenta intre milionarul/milardarul care se sterge la fund cu hartii de 1000$ si ala din Africa sau altii care o duc rau in toata lumea.
Viata e nasoala. Super nasoala. Citeodata mai e si frumoasa.
Dar in alta parte n-ai unde sa traiesti. Poti sa mori daca vrei (daca iti da mina) dar aia nu mai e viata.
E ca o bucata de carne fara gust: depinde ce sosuri pui pe ea ca sa te lingi pe degete.
Muritorii de foame din Africa atat de pomeniti aici NU se sinucid.
Bogatii, da.
Ce treaba are bogatia, cu viata?
Nu stiu ce cauti aici, daca conceptia ta este ca viata este de cacao.
LinaLina35 întreabă: