| VibeTrix a întrebat:

Viata e grea. Lumea e rea. Oamenii sunt rai. Daca esti slab, profita de tine, te iau in ras, te arata cu degetul, te critica, te judeca. Trebuie sa te feresti, sa nu ai incredere in nimeni, sa nu te arati niciodata asa cum esti cu adevarat, sa nu spui cine esti, de unde vii, ce ai de gand sa faci. Trebuie sa pastrezi distanta. Altfel, ai sa suferi. De ce? Si de ce toate aceste lucruri se practica in Romania?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Corect asa e,asta pentru ca multi sufera de complexe de inferioritate,sunt tari in gura si atat,vad doar raul in alti,critica,barfesc,ei sunt perfecti, judeca usor, lipsa educatiei, bunului simt, al civilizatiei, Romania e o tara care nici macar in uninea africa nu ar avea loc dar in europa sa fim seriosi, 40% din copii pana in 15 ani nu pot sa inteleaga ceea ce citesc, puscarile sunt pline cu ai nostri peste tot in europa,in fapt romanii sunt cel mai prost vazuti din toata europa, invata o limba,vezi de o cariera si fugi cat mai departe poti, ceea ce am scris aici imi spun toti romanii plecati afara, multora le e rusine de ai lor, de limba lor, tara asta, romanii majoritatea nu au incredere uni in alti, se privesc mai mereu cu o mare lipsa de incredere, pentru a intelege un popor trebuie sa i citesti istoria, asa ca nu te mira

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda.Apa e uda, soarele e fierbinte, Pamantul e rotund.Mai ai si alte descoperiri uluitoare pe care sa ni le impartasesti?

| VibeTrix explică (pentru anonim_4396):

Haha. Vad ca tu ai facut niste descoperiri uluitoare, precum ca apa e uda, soarele e fierbinte si pamantul e rotund. ))) Sincer nu stiam aceste lucruri.
Ce am scris eu mai sus nu sunt descoperiri, ci este realitatea in Romania. happy

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Doar in Romania. In rest totul e perfect, refugiatii vand clatite, iar cainii poarta covrigi in coada.
Viata grea? Aveai ceva mai usor de facut?
Oamenii rai? Probabil fac parte din ei, ca imi par bebelusi.
Daca esti slab, e problema ta.
Sa ma feresc ar insemna sa traiesc izolat. Nu e ok. Am putina incredere in toata lumea, si nici o asteptare.
Pentru mine e un avantaj, daca ma laud cine sunt, de unde vin, etc. Ce am de gand, intr-adevar, nu se spune.
Distanta se pastreaza in trafic, dar apropierea ii intimideaza pe ceilalti in orice mediu.
Nu sufar de nimic.
Raspunde-ti singur la intrebari, toata problema e in mintea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VibeTrix):

Nup.Sunt lucruri evidente, pe care le stie oricine si nu sunt prezente numai in Romania.Sunt la fel de evidente ca si cele pe care ti le-am zis eu.

| Sn4k3 a răspuns:

Viata e asa cum ti-o faci si nu e asa de rea pentru toti. Si asa e peste tot, nu doar in Romania.

| Ryumex a răspuns:

Ok, dar doar atata vezi tu?
Adica partea pozitiva unde e?
Pai daca stai si te gandesti doar la alea numai faci nimic happy
Daca ai gandii si fii pozitiv, ai fii venit aici si ai fii zis ca esti mandru ca esti roman sau ceva, in schimb cum ai dat de vreun necaz crezi ca viata e necinstita cu tine, stai calm ca asta nu se aplica doar la noi in tara, asa e lumea din totdeauna ce sa faci, tuturor ne e greu intr-un fel, dar trebuie sa treci peste, sa lupti, orice are rezolvare daca vrei, cu vointa si bunatate timp si efort poti ajunge foarte sus, adica sa obtii ceea ce vrei si sa te bucuri de viata, incearca sa gandesti mereu pozitiv si o sa vezi rezultatulwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai uitat si "focul arde". Pff

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing trebuie sa faci toate astea daca esti un om slab. Eu nu ma feresc, am incredere in oameni pentru ca nu am asteptari de la nimeni, nimeni nu imi datoreaza nimic si arat ce vreau. E problema ta daca-ti pasa ce cred altii despre locul de unde vii s-a.m.d
Oameni slabi sunt peste tot, nu doar in Romania.
Lumea nu e rea, e cum ti-o faci tu.

Iti sugerez sa-ti urmezi sfatul cu sterilizarea

| VibeTrix explică (pentru anonim_4396):

Mersi pentru raspuns! Si apropo, nu vreau sa fiu rea, dar chiar ti-l poti pune. Nu costa mult... si nu se mai raspandeste prostia. Glumeam doar happy Sper ca nu te-ai suparat.